iPhone XR - Tekniset tiedot

Julkaisuvuosi: 2018

iPhonen mallin tunnistaminen

Väri

• (PRODUCT)RED™

• keltainen

• valkoinen

• koralli

• musta

• sininen

Kapasiteetti1

• 64 Gt

• 128 Gt

• 256 Gt

Mitat ja paino2

• Leveys: 75,7 mm

• Korkeus: 150,9 mm

• Syvyys: 8,3 mm

• Paino: 194 grammaa

Näyttö

• Liquid Retina HD ‑näyttö

• 6,1 tuuman (lävistäjä) LCD Multi-Touch ‑täysnäyttö IPS-tekno­logialla

• 1792 x 828 pikselin tarkkuus (326 ppi)

• 1400:1 kontrasti­suhde (tyypillinen)

• True Tone ‑näyttö

• Laaja värinäyttö (P3)

• Värinäkosketus

• 625 nitin enimmäis­kirkkaus (tyypillinen)

• Rasvaisia sormenjälkiä hylkivä pinnoite

• Tukee usean kielen ja kirjoitus­­­­­merkistön samanaikaista esittämistä

iPhone XR:n näyttö ulottuu puhelimen kauniisti kaareutuviin kulmiin, jotka rajautuvat säännöllisen suorakaiteen muotoon. Jos ruutu mitataan suorakaiteena, sen lävistäjä on 6,06 tuumaa (näyttöalueen koko on pienempi).

Vesi- ja pölytiivis3

• Luokitus on IP67 (IEC-standardi 60529, enimmäissyvyys 1 metri enintään 30 minuutin ajan)

Siru

• A12 Bionic ‑siru

• Toisen suku­polven Neural Engine

Kamera

• 12 Mpix laajakulmakamera

• ƒ/1.8 aukko

• Jopa 5x digitaalinen zoomaus

• Muotokuva­tilassa edistyk­sellinen boke ja syvyydensäätö

• Muoto­kuva­valo kolmella tehosteella (luonnollinen, studio, korostus)

• Optinen kuvan­vakain

• Kuusielementtinen linssi

• LED True Tone ‑salama ja hidas synkroni

• Panoraama jopa 63 Mpix

• Focus Pixels ‑automaatti­­tarkennus

• Älykäs HDR kuville

• Laajan väri­skaalan tallennus kuvissa ja Live Photo ‑kuvissa

• Edistyksellinen punasilmäisyyden korjaus

• Automaattinen kuvan­vakain

• Sarjakuvaus­tila

• Kuvien paikkatietojen merkintä

• Kuvamuodot: HEIF ja JPEG

Videokuvaus

• 24 fps, 30 fps tai 60 fps 4K-video­kuvaus

• 30 fps tai 60 fps 1080p HD-video­kuvaus

• 30 fps 720p HD-video­kuvaus

• Laajennettu sävyala jopa 30 fps videota varten

• Optinen kuvan­vakain videolle

• Jopa 3x digitaalinen zoomaus

• LED True Tone ‑salama

• Hidastetun videon tuki 1080p (120 fps tai 240 fps)

• Timelapse-nopeutus, jossa videon­­vakautus

• Videonkuvan­vakain (1080p ja 720p)

• Jatkuva automaattinen videotarkennus

• 8 Mpix still-kuvien ottaminen 4K-video­kuvauksen aikana

• Toiston zoomaus

• Videomuodot: HEVC ja H.264

• Stereoäänitys

TrueDepth-kamera

• 7 Mpix kamera

• ƒ/2.2 aukko

• Muotokuva­tilassa edistyk­sellinen boke ja syvyydensäätö

• Muoto­kuva­valo kuudella tehosteella (luonnollinen, studio, korostus, lavavalo, lavavalo mono, yläsävyvalo mono)

• Animojit ja Memojit

• 30 fps tai 60 fps 1080p HD-video­kuvaus

• Älykäs HDR kuville

• Laajennettu sävyala 30 fps videota varten

• Videokuvan­vakain (1080p ja 720p)

• Laajan väri­skaalan tallennus kuvissa ja Live Photo ‑kuvissa

• Retina Flash ‑salama

• Automaattinen kuvan­vakain

• Sarjakuvaus­tila

Face ID

• Kasvojen­tunnistus toimii TrueDepth-kameran avulla

Apple Pay

• Maksa iPhonella myymälöissä, apeissa ja verkossa käyttäen Face ID:tä

• Suorita Apple Paylla tehdyt ostokset loppuun Macilla

Lisätietoa Apple Paysta

Yhteystekniikat

• Malli A2105*

• FDD‑LTE (kaistat 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 14, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 28, 29, 30, 32, 66)

• TD‑LTE (kaistat 34, 38, 39, 40, 41)

• UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz)

• GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)

• Kaikki mallit

• 4G LTE Advanced4

• 802.11ac Wi‑Fi, jossa 2x2 MIMO

• Langaton Bluetooth 5.0 ‑tekno­logia

• NFC lukutilalla

• Express-kortit, joissa varatehoa

Sijainti

• Sisään­rakennettu GPS/GNSS

• Digitaalinen kompassi

• Wi‑Fi

• Mobiiliyhteys

• iBeacon-mikro­paikannus

Videopuhelut5

• FaceTime-video­puhelut mobiili‑ tai wifi-verkossa

Äänipuhelut5

• FaceTime-ääni

Äänentoisto

• Tuetut äänimuodot: AAC‑LC, HE‑AAC, HE‑AAC v2, suojattu AAC, MP3, Linear PCM, Apple Lossless, FLAC, Dolby Digital (AC‑3), Dolby Digital Plus (E‑AC‑3), Dolby Atmos ja Audible (muodot 2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX ja AAX+)

• Laajempi stereotoisto

• Käyttäjä voi asettaa äänen­­voimakkuuden ylärajan

Videon toisto

• Tuetut videomuodot: HEVC, H.264, MPEG‑4 Part 2 ja Motion JPEG

• Tukee Dolby Vision- ja HDR10-sisältöä

• AirPlay-peilaus, kuvat ja videolähtö Apple TV:hen (2. tai uudempi sukupolvi)6

• Näytön peilaus ja videolähdön tuki: jopa 1080p Lightning–digitaali-AV-sovittimella tai Lightning–VGA-sovittimella (sovittimet myydään erikseen)6

Siri7

• Lähetä viestejä, aseta muistutuksia ja tee paljon muuta käyttämällä ääntäsi

• Aktivoi handsfree pelkällä äänelläsi käyttäen ”Hei Siri” ‑komentoa

• Käytä suosikkiappiesi oikoteitä äänesi avulla

Ulkoiset painikkeet ja liitännät

No alt supplied for Image
  1. Etukamera

2. Sivupainike

3. SIM-alusta

4. Lightning-liitäntä

5. Äänenvoimakkuuspainikkeet

6. Soitto-/äänetön-kytkin

7. Takakamera

8. Salama

Virta ja akku8

• Puheaika (langaton): Jopa 25 tuntia

• Internet-käyttö: Jopa 15 tuntia

• Videon toisto (langaton): Jopa 16 tuntia

• Äänen toisto (langaton): Jopa 65 tuntia

• Pikalataus­ominaisuus: Jopa 50 % lataus 30 minuutissa9 20 W tai tehok­kaammalla virtalähteellä (myydään erikseen)

• Sisään­rakennettu ladattava litiumioni­akku

• Langaton lataus (toimii Qi-latureilla10)

• Lataaminen tieto­koneen USB-liitännän tai virtalähteen avulla

Tunnistimet

• Face ID

• Barometri

• Kolmiakselinen gyroskooppi

• Kiihtyvyys­anturi

• Etäisyyden tunnistin

• Ympäristön valoisuuden tunnistin

Käyttö­järjestelmä

iOS 14

iOS on maailman henkilö­kohtaisin ja turvallisin mobiilikäyttö­järjestelmä täynnä tehokkaita ominaisuuksia. Se on kauttaaltaan suunniteltu suojelemaan yksityisyyttäsi.

Katso iOS 14:n uudet ominaisuudet

iPhonen käyttöopas

Käyttöapu

Käyttöapu­ominai­suuk­sien ansiosta erityis­apua tarvitsevat saavat nyt enemmän irti uudesta iPhone XR :stään. Voit nauttia täysillä maailman henkilö­kohtaisimmasta laitteesta. Siinä on sisäinen tuki ominaisuuksille, jotka liittyvät näköön, kuuloon, motorisiin kykyihin ja oppimistaitoon.

Ominaisuuksiin kuuluvat:

• VoiceOver

• Zoomaus

• Suurennuslasi

• Tekstiviesti- ja teksti­­puhelun tuki

• Siri ja sanelu

• Kirjoita Sirille

• Kytkinohjaus

• Kuvaileva tekstitys

• AssistiveTouch

• Puhu näyttö

• Takaosan napautus

Vakioapit

• Kamera

• Kuvat

• Terveys

• Viestit

• Puhelin

• FaceTime

• Mail

• Musiikki

• Wallet

• Safari

• Kartat

• Siri

• Kalenteri

• iTunes Store

• App Store

• Muistiin­panot

• Yhteys­tiedot

• Kirjat

• Koti

• Sää

• Muistu­tukset

• Kello

• TV

• Pörssi

• Laskin

• Sanelin

• Kompassi

• Podcastit

• Watch

• Vinkit

• Missä on…?

• Asetukset

• Tiedostot

• Mittanauha

• Oikotiet

• Käännä

Ilmaiset apit Applelta

Pages, Numbers, Keynote, iMovie, GarageBand, Clips ja Apple Store ‑appi ovat valmiiksi asennettuina.

• iMovie

• Pages

• Numbers

• Keynote

• GarageBand

• Apple Store

• Apple TV Remote

• iTunes Remote

• Musiikki­muistio

• Clips

• Tuki

SIM-kortti

• Kaksois-SIM (nano-SIM ja eSIM)11

• iPhone XR ei ole ole yhteensopiva olemassaolevien mikro‑SIM‑korttien kanssa.

Kuulolaite­arviot

• M3, T4

Sähkö­posti­­­liitteiden tuki

• Tuetut tiedostomuodot

• .jpg, .tiff, .gif (kuvat); .doc ja .docx (Microsoft Word); .htm ja .html (verkkosivut); .key (Keynote); .numbers (Numbers); .pages (Pages); .pdf (Esikatselu ja Adobe Acrobat); .ppt ja .pptx (Microsoft PowerPoint); .txt (teksti); .rtf (rich text format); .vcf (yhteystieto); .xls ja .xlsx (Microsoft Excel); .zip; .ics; .usdz (USDZ Universal)

Järjestelmä­­vaatimukset

• Apple ID (vaaditaan joidenkin ominai­suuk­sien käyttämiseen)

• Internet-yhteys12

• Mac- tai PC-synkronointiin tarvitaan:

• macOS Catalina 10.15; käytä Finderia

• macOS El Capitan 10.11.6, macOS Mojave 10.14.6 tai jokin niiden välillä ilmestynyt käyttö­järjestelmäversio; käytä iTunes 12.8:aa tai uudempaa

• Windows 7 tai uudempi; käytä iTunes 12.9:ää tai uudempaa (ladattavissa ilmaiseksi osoitteesta itunes.com/fi/download)

Ympäristö­­vaatimukset

• Käyttö­ympäristön lämpötila: 0–35 °C

• Varastointi­lämpötila: -20–45 °C

• Suhteellinen ilmankosteus: 5–95 %, ei-kondensoituva

• Käyttökorkeus: testattu 3000 metriin saakka

Kielet

• Kielituki

• englanti (Australia, Iso-Britannia, Yhdysvallat), kiina (yksin­kertaistettu, perinteinen, perinteinen Hongkongin kiina), ranska (Kanada, Ranska), saksa, italia, japani, korea, espanja (Espanja, Latinalainen Amerikka, Meksiko), arabia, katalaani, kroatia, tšekki, tanska, hollanti, suomi, kreikka, heprea, hindi, unkari, indonesia, malaiji, norja, puola, portugali (Brasilia, Portugali), romania, venäjä, slovakki, ruotsi, thai, turkki, ukraina, vietnam

• QuickType-näppäimistön tuki

• englanti (Australia, Intia, Iso-Britannia, Kanada, Singapore, Yhdysvallat), yksin­kertaistettu kiina (10-näppäiminen pinyin, käsinkirjoitus, piirrot, QWERTY-pinyin, shuangpin), perinteinen kiina (10-näppäiminen pinyin, cangjie, käsinkirjoitus, piirrot, QWERTY-pinyin, shuangpin, sucheng, zhuyin), ranska (Belgia, Kanada, Ranska, Sveitsi), saksa (Itävalta, Saksa, Sveitsi), italia, japani (kana, romaji), korea (2 näppäinryhmää, 10 näppäintä), espanja (Espanja, Latinalainen Amerikka, Meksiko), albania, arabia (standardiarabia, najdi), armenia, assami, azeri, bengali, valkovenäjä, bodo, bulgaria, burma, perinteinen kantoninkiina (cangjie, käsinkirjoitus, piirrot, sucheng), katalaani, cherokee, kroatia, tšekki, tanska, divehi, dogri, hollanti, emoji, viro, fääri, filipino, suomi, flaami, georgia, kreikka, gujarati, havaiji, heprea, hindi (devanagari, latinalainen, translitteroitu), unkari, islanti, indonesia, iiri, kannada, kašmiri (arabialainen, devanagari), kazakki, khmer, konkani (devanagari), kurdi (arabialainen, latinalainen), kirgiisi, lao, latvia, liettua, makedonia, maithili, malaiji (arabialainen, latinalainen), malajalam, malta, manipuri (bengalilainen, meitei), maori, marathi, mongoli, nepali, norja (kirjanorja, uusnorja), orija, paštu, persia, persia (Afganistan), puola, portugali (Brasilia, Portugali), punjabi, romania, venäjä, sanskrit, santali (devanagari, ol chiki), serbia (kyrillinen, latinalainen), sindhi (arabialainen, devanagari), sinhala, slovakki, slovenia, swahili, ruotsi, tadžikki, tamili (anjal, tamil 99), telugu, thai, tiibet, tonga, turkki, turkmeeni, ukraina, urdu, uiguuri, uzbekki (arabialainen, kyrillinen, latinalainen), vietnam, kymri

• QuickType-näppäimistö­tuki automaattisella korjauksella

• arabia (standardiarabia), arabia (najdi), bengali, bulgaria, katalaani, cherokee, yksin­kertaistettu kiina (QWERTY-pinyin), perinteinen kiina (QWERTY-pinyin), perinteinen kiina (zhuyin), kroatia, tšekki, tanska, hollanti, englanti (Australia), englanti (Kanada), englanti (Intia), englanti (Japani), englanti (Singapore), englanti (Iso-Britannia), englanti (Yhdysvallat), viro, filipino, suomi, hollanti (Belgia), ranska (Belgia), ranska (Kanada), ranska (Ranska), ranska (Sveitsi), saksa (Itävalta), saksa (Saksa), saksa (Sveitsi), kreikka, gujarati, havaiji, heprea, hindi (devanagari), hindi (translitteroitu), unkari, islanti, indonesia, iiri, italia, japani (kana), japani (romaji), korea (2 näppäinryhmää), latvia, liettua, makedonia, malaiji, marathi, norja (kirjanorja), norja (uusnorja), persia, persia (Afganistan), puola, portugali (Brasilia), portugali (Portugali), punjabi, romania, venäjä, serbia (kyrillinen), serbia (latinalainen), slovakki, slovenia, espanja (Latinalainen Amerikka), espanja (Meksiko), espanja (Espanja), ruotsi, tamili (anjal), tamili (tamil 99), telugu, thai, turkki, ukraina, urdu, vietnam

• QuickType-näppäimistön tuki ennakoivalla syötöllä

• englanti (Australia, Intia, Iso-Britannia, Kanada, Singapore, Yhdysvallat), kiina (yksin­kertaistettu, perinteinen), ranska (Belgia, Kanada, Ranska, Sveitsi), saksa (Itävalta, Saksa, Sveitsi), italia, japani, korea, espanja (Espanja, Latinalainen Amerikka, Meksiko), arabia (najdi, standardiarabia), kantoninkiina (perinteinen), hollanti, hindi (devanagari, latinalainen), portugali (Brasilia, Portugali), venäjä, ruotsi, thai, turkki, vietnam

• QuickType-näppäimistön tuki monikielisellä syötöllä

• englanti (Yhdysvallat), englanti (Australia), englanti (Kanada), englanti (Intia), englanti (Singapore), englanti (Iso-Britannia), yksin­kertaistettu kiina (pinyin), perinteinen kiina (pinyin), ranska (Ranska), ranska (Belgia), ranska (Kanada), ranska (Sveitsi), saksa (Saksa), saksa (Itävalta), saksa (Sveitsi), italia, japani (romaji), portugali (Brasilia), portugali (Portugali), espanja (Espanja), espanja (Latinalainen Amerikka), espanja (Meksiko), hollanti (Belgia), hollanti (Alankomaat), hindi (latinalainen)

• QuickType-näppäimistön tuki kontekstiriippuvaisilla ehdotuksilla

• englanti (Yhdysvallat), englanti (Australia), englanti (Kanada), englanti (Intia), englanti (Singapore), englanti (Iso-Britannia), kiina (yksin­kertaistettu), ranska (Belgia), ranska (Kanada), ranska (Ranska), ranska (Sveitsi), saksa (Itävalta), saksa (Saksa), saksa (Sveitsi), italia, espanja (Latinalainen Amerikka), espanja (Meksiko), espanja (Espanja), arabia (standardiarabia), arabia (najdi), hollanti (Belgia), hollanti (Alankomaat), hindi (devanagari), hindi (latinalainen), venäjä, ruotsi, portugali (Brasilia), turkki, vietnam

• Siri-kielet

• englanti (Australia, Etelä-Afrikka, Intia, Irlanti, Iso-Britannia, Kanada, Singapore, Uusi-Seelanti, Yhdysvallat), espanja (Chile, Espanja, Meksiko, Yhdysvallat), ranska (Belgia, Kanada, Ranska, Sveitsi), saksa (Itävalta, Saksa, Sveitsi), italia (Italia, Sveitsi), japani (Japani), korea (Etelä-Korea), mandariinikiina (Manner-Kiina, Taiwan), kantoninkiina (Hongkong, Manner-Kiina), arabia (Saudi-Arabia, Yhdistyneet arabiemiiri­kunnat), tanska (Tanska), hollanti (Alankomaat, Belgia), suomi (Suomi), heprea (Israel), malaiji (Malesia), norja (Norja), portugali (Brasilia), venäjä (Venäjä), ruotsi (Ruotsi), thai (Thaimaa), turkki (Turkki)

• Sanelukielet

• englanti (Australia, Etelä-Afrikka, Filippiinit, Intia, Indonesia, Irlanti, Iso-Britannia, Kanada, Malesia, Saudi-Arabia, Singapore, Uusi-Seelanti, Yhdistyneet arabi­emiirikunnat, Yhdysvallat), espanja (Argentiina, Chile, Costa Rica, Dominikaani­nen tasavalta, Ecuador, El Salvador, Espanja, Guatemala, Honduras, Kolumbia, Meksiko, Panama, Paraguay, Peru, Uruguay, Yhdysvallat), ranska (Belgia, Kanada, Luxemburg, Ranska, Sveitsi), saksa (Itävalta, Luxemburg, Saksa, Sveitsi), italia (Italia, Sveitsi), japani, korea, mandariinikiina (Manner-Kiina, Taiwan), kantoninkiina (Hongkong, Macao, Manner-Kiina), arabia (Kuwait, Qatar, Saudi-Arabia, Yhdistyneet arabiemiiri­kunnat), katalaani, kroatia, tšekki, tanska, hollanti (Alankomaat, Belgia), suomi, kreikka, heprea, hindi (Intia), unkari, indonesia, malaiji, norja, puola, portugali (Brasilia, Portugali), romania, venäjä, shanghainkiina (Manner-Kiina), slovakki, ruotsi, thai, turkki, ukraina, vietnam

• Määritelmä­sanakirjan tuki

• englanti (Iso-Britannia, Yhdysvallat), kiina (yksin­kertaistettu, perinteinen), tanska, hollanti, ranska, saksa, heprea, hindi, italia, japani, korea, norja, portugali, venäjä, espanja, ruotsi, thai, turkki

• Kaksikielisen sanakirjan tuki

• arabia – englanti, kiina (yksin­kertaistettu) – englanti, kiina (perinteinen) – englanti, hollanti – englanti, ranska – englanti, ranska – saksa, saksa – englanti, hindi – englanti, indonesia – englanti, italia – englanti, japani – englanti, japani – kiina (yksin­kertaistettu), korea – englanti, puola – englanti, portugali – englanti, venäjä – englanti, espanja – englanti, thai – englanti, vietnam – englanti

• Synonyymi­sanakirja

• englanti (Iso-Britannia, Yhdysvallat)

• Oikein­kirjoituksen tarkistus

• englanti, ranska, saksa, italia, espanja, arabia, arabia - najdi, tanska, hollanti, suomi, korea, norja, puola, portugali, venäjä, ruotsi, turkki

• Apple Pay ‑alueet

• Australia, Itävalta, Valko-Venäjä, Belgia, Brasilia, Bulgaria, Kanada, Manner-Kiina,13 Kroatia, Kypros, Tšekin tasavalta, Tanska, Viro, Färsaaret, Suomi, Ranska, Georgia, Saksa, Kreikka, Grönlanti, Guernsey, Hongkong, Unkari, Islanti, Irlanti, Mansaari, Italia, Japani, Jersey, Kazakstan, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Macao, Malta, Montenegro, Alankomaat, Uusi-Seelanti, Norja, Puola, Portugali, Romania, San Marino, Saudi-Arabia, Serbia, Singapore, Slovakia, Slovenia, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Taiwan, Iso-Britannia, Ukraina, Yhdistyneet arabi­emiirikunnat, Yhdysvallat, Vatikaani

Pakkauksessa

• iPhone, jossa on iOS 14

• USB-C-Lightning-kaapeli

• Dokumentaatio

iPhone ja ympäristö

Apple huomioi tuotteen koko elinkaaren määrittäessään ympäristö­kuormitustaan.

iPhone XR:ssä kiteytyy Applen jatkuva kehitys ympäristö­­asioissa. Siinä on seuraavat ympäristö­­vaikutuksia vähentävät ominaisuudet:

• Arseeniton näytön lasi

• Elohopeaton näyttö

• Ei bromattuja palonesto­aineita

• Ei PVC:tä

• Ei berylliumia

• Kierrätettävä vähähiilinen alumiini

* Apua iPhone-puhelimesi mallinumeron tunnistamisessa saat osoitteesta support.apple.com/fi-fi/HT201296. Lisätietoja LTE-tuesta saat operaattoriltasi tai osoitteesta apple.com/iphone/LTE. Mobiilitekno­logian tuki perustuu iPhonen mallinumeroon ja siihen, onko puhelin määritetty CDMA- vai GSM-verkkoon.

1. Vapaata tilaa on vähemmän, ja sen määrä riippuu monesta tekijästä. Vakiokokoonpanossa tilaa käytetään noin 10–12 Gt (sisältäen iOS:n ja esiasennetut apit) mallista ja asetuksista riippuen. Esiasennetut apit käyttävät noin 4 Gt. Voit poistaa ja palauttaa niitä.

2. Koko ja paino vaihtelevat kokoon­panon ja valmistus­prosessin mukaan.

3. iPhone XR on vesi- ja pölytiivis. Se on testattu hallituissa laboratorio-olosuhteissa, ja sen vedenpitävyys­luokitus on IP67 (IEC-standardi 60529, enimmäissyvyys 1 metriä 30 minuutin ajan). Vesi- ja pölytiiviys eivät ole pysyviä tiloja, ja tiiviys saattaa heikentyä tavallisen kulumisen seurauksena. Älä yritä ladata kastunutta iPhonea. Katso käyttöoppaasta puhdistus‑ ja kuivausohjeet. Takuu ei kata kosteusvaurioita.

4. Vaatii dataliittymän. 4G LTE Advanced ja 4G LTE ovat saata­villa valituilla markkinoilla ja valituilta operaattoreilta. Nopeudet perustuvat oletettuihin siirtonopeuksiin ja vaihtelevat paikal­listen olosuhteiden ja operaattoreiden mukaan. Lisätietoja LTE-tuesta saat operaattoriltasi tai osoitteesta apple.com/iphone/LTE.

5. FaceTime-puhelut edellyttävät soittajalta ja vastaanottajalta FaceTimea tukevaa laitetta sekä Wi‑Fi-yhteyttä. Saatavuus mobiiliverkossa riippuu operaattorista, datasiirto saattaa olla maksullista.

6. Vain SDR-videosisältö.

7. Siri ei välttämättä ole saata­villa kaikilla kielillä tai kaikilla alueilla, ja sen ominaisuudet voivat vaihdella alueittain. Edellyttää internet-yhteyttä. Mobiilikäyttö saattaa olla maksullista.

8. Kaikki akkua koskevat väitteet riippuvat verkon kokoonpanosta ja monista muista tekijöistä. Todelliset tulokset vaihtelevat. Akun latauskertojen määrä on rajallinen, ja voit joutua vaihdattamaan sen ennen pitkää Applen palveluntarjoajalla. Akun käyttöaika ja latauskertojen määrä riippuvat käyttötavasta ja asetuksista. Lisätietoja löytyy osoitteista apple.com/fi/batteries ja apple.com/fi/iphone/battery.html.

9. Apple suoritti testauksen elokuussa 2018 iPhone XR:n ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla käyttäen lisävarusteina Applen USB‑C-virtalähteitä (18 W malli A1720, 29 W malli A1540, 30 W malli A1882, 61 W malli A1718, 87 W malli A1719). Pikalataustesti suoritettiin virrattomilla iPhone-laitteilla. Latausaika vaihtelee ympäristö­tekijöiden mukaan. Todelliset tulokset vaihtelevat.

10. Langattomat Qi-laturit myydään erikseen.

11. eSIMin käyttämiseen tarvitaan langaton liittymä (johon voi liittyä liittymän vaihtamista tai verkkovierailua koskevia rajoituksia myös sopimuksen päättymisen jälkeen). Kaikki operaattorit eivät tue eSIMiä. Jotkin operaattorit voivat ottaa eSIMin pois käytöstä iPhonessa. Kysy lisätietoja operaattoriltasi. Lisätietoja osoitteessa support.apple.com/fi-fi/HT209044.

12. Langa­tonta laajakaista­yhteyttä suositellaan, saattaa olla maksullinen.

13. Manner-Kiinassa Apple Payta voi käyttää verkossa Safarissa vain yhteen­sopivilla iPhone‑ ja iPad-malleilla, joissa on iOS 11.2 tai uudempi.

Jotkin ominaisuudet eivät ehkä ole saata­villa kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Katso koko luettelo.