iPhonen mallin tunnistaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten tunnistat iPhonen mallin mallinumeron ja muiden tietojen avulla.

iPhone 6

iPhone 6

Julkaisuvuosi: 2014.
Kapasiteetti: 16, 64 ja 128 Gt.
Värit: tähtiharmaa, hopea ja kulta.

Mallinumero takana:

• A1549
  • A1586
  • A1589.

Lisätietoja: Näytön koko on 4,7 tuumaa (kulmasta kulmaan). Etuosa on litteä, siinä on pyöristetyt reunat ja se on valmistettu lasista. Takaosa on anodisoitua alumiinia. Nukkumispainike on laitteen oikeassa sivussa. Koti-painikkeessa on Touch ID. Takana on True Tone -LED-salama, ja oikealla puolella on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu taakse.

iPhone 6 Plus

iPhone 6 Plus

Julkaisuvuosi: 2014.
Kapasiteetti: 16, 64 ja 128 Gt.
Värit: tähtiharmaa, hopea ja kulta.

Mallinumero takana:

• A1522
  • A1524
  • A1593.

Lisätietoja: Näytön koko on 5,5 tuumaa (kulmasta kulmaan). Etuosassa on pyöristetyt reunat ja se on valmistettu lasista. Takaosa on anodisoitua alumiinia. Nukkumispainike on laitteen oikeassa sivussa. Koti-painikkeessa on Touch ID. Takana on True Tone -LED-salama, ja oikealla puolella on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu taakse.

iPhone 5s

Julkaisuvuosi: 2013.
Kapasiteetti: 16, 32 ja 64 Gt.
Värit: tähtiharmaa, hopea ja kulta.

Mallinumero takana:

• A1453
  • A1457
  • A1518
  • A1528
  • A1530
  • A1533.

Lisätietoja: Etuosa on litteä ja lasinen. Takaosa on anodisoitua alumiinia. Koti-painikkeessa on Touch ID. Takana on True Tone -LED-salama, ja oikealla puolella on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu taakse.

iPhone 5c

Julkaisuvuosi: 2013.
Kapasiteetti: 8, 16 ja 32 Gt.
Värit: valkoinen, sininen, pinkki, vihreä ja keltainen.

Mallinumero takana:

• A1456
  • A1507
  • A1516
  • A1529
  • A1532.

Lisätietoja: Etuosa on litteä ja lasinen. Takaosa on kovapintaista polykarbonaattia (muovia). Oikeassa sivussa on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu taakse.

iPhone 5

Julkaisuvuosi: 2012.
Kapasiteetti: 16, 32 ja 64 Gt.
Värit: musta ja valkoinen.

Mallinumero takana:

• A1428
  • A1429
  • A1442.

Lisätietoja: Etuosa on litteä ja lasinen. Takaosa on anodisoitua alumiinia. Oikeassa sivussa on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu taakse.

iPhone 4s

Julkaisuvuosi: 2011.
Kapasiteetti: 8, 16, 32 ja 64 Gt.
Värit: musta ja valkoinen.

Mallinumero takana:

• A1431
  • A1387
  • A1387.

Lisätietoja: Etu- ja takaosa on litteä ja lasinen, ja reunoilla on ruostumaton teräskaistale. Äänenvoimakkuuspainikkeissa on plus- ja miinusmerkit. Oikeassa sivussa on SIM-kortin alusta, johon menee 3FF- eli mikro-SIM-kortti.

iPhone 4

Julkaisuvuosi: 2010 (GSM) ja 2011 (CDMA).
Kapasiteetti: 8, 16 ja 32 Gt.
Värit: musta ja valkoinen.

Mallinumero takana:

• A1349
  • A1332.

Lisätietoja: Etu- ja takaosa on litteä ja lasinen, ja reunoilla on ruostumaton teräskaistale. Äänenvoimakkuuspainikkeissa on plus- ja miinusmerkit. Oikeassa sivussa on SIM-kortin alusta, johon menee 3FF- eli mikro-SIM-kortti. CDMA-mallissa ei ole SIM-kortin alustaa.

iPhone 3GS

Julkaisuvuosi: 2009.
Kapasiteetti: 8, 16 ja 32 Gt.
Värit: musta ja valkoinen.

Mallinumero takana:

• A1325
  • A1303.

Lisätietoja: Takaosa on muovia. Takana oleva painatus on yhtä kirkas ja kiiltävän hopeinen kuin Applen logo. Ylhäällä sivussa on SIM-kortin alusta, johon menee 2FF- eli mini-SIM-kortti. Sarjanumero on painettu SIM-kortin alustaan.

iPhone 3G

Julkaisuvuosi: 2008 ja 2009 (Kiina).
Kapasiteetti: 8 ja 16 Gt.

Mallinumero takana:

• A1324
  • A1241.

Lisätietoja: Takaosa on muovia. Puhelimen takana oleva painatus ei ole yhtä kiiltävä kuin sen yläpuolella oleva Applen logo. Ylhäällä sivussa on SIM-kortin alusta, johon menee 2FF- eli mini-SIM-kortti. Sarjanumero on painettu SIM-kortin alustaan.

iPhone

Julkaisuvuosi: 2007.
Kapasiteetti: 4, 8 ja 16 Gt.
Takana oleva mallinumero on A1203.
Takaosa on anodisoitua alumiinia.
Ylhäällä sivussa on SIM-kortin alusta, johon menee 2FF- eli mini-SIM-kortti.
Sarjanumero on kaiverrettu taakse.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.

Muokattu viimeksi: