iPhonen mallin tunnistaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten tunnistat iPhonen mallin mallinumeron ja muiden tietojen avulla.

iPhone 6s

Julkaisuvuosi: 2015.
Kapasiteetti: 16, 64 ja 128 Gt.
Värit: tähtiharmaa, hopea, kulta ja ruusukulta.
Mallinumero laitteen takana: A1633, A1688 tai A1700.

Lisätietoja: Näytön koko on 4,7 tuumaa (lävistäjä). Lasinen etuosa on litteä ja siinä on pyöristetyt reunat. Takaosa on eloksoitua alumiinia, ja siihen on laser-kaiverrettu S-kirjain. Nukkumispainike on laitteen oikeassa sivussa. Koti-painikkeessa on Touch ID. Takana on True Tone -LED-salama, ja oikealla puolella on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu SIM-kortin alustaan.

Katso lisätietoja iPhone 6s:n teknisistä tiedoista.

iPhone 6s Plus

Julkaisuvuosi: 2015.
Kapasiteetti: 16, 64 ja 128 Gt.
Värit: tähtiharmaa, hopea, kulta ja ruusukulta.
Mallinumero laitteen takana: A1634, A1687 tai A1699.

Lisätietoja: Näytön koko on 5,5 tuumaa (lävistäjä). Etuosa on litteä, siinä on pyöristetyt reunat ja se on valmistettu lasista. Takaosa on eloksoitua alumiinia, ja siihen on laser-kaiverrettu S-kirjain. Nukkumispainike on laitteen oikeassa sivussa. Koti-painikkeessa on Touch ID. Takana on True Tone -LED-salama, ja oikealla puolella on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu SIM-kortin alustaan.

Katso lisätietoja iPhone 6s Plussan teknisistä tiedoista.

iPhone 6

Julkaisuvuosi: 2014.
Kapasiteetti: 16, 64 ja 128 Gt.
Värit: tähtiharmaa, hopea ja kulta.
Mallinumero laitteen takana: A1549, A1586 tai A1589.

Lisätietoja: Näytön koko on 4,7 tuumaa (lävistäjä). Etuosa on litteä, siinä on pyöristetyt reunat ja se on valmistettu lasista. Takaosa on eloksoitua alumiinia. Nukkumispainike on laitteen oikeassa sivussa. Koti-painikkeessa on Touch ID. Takana on True Tone -LED-salama, ja oikealla puolella on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu taakse.

Katso lisätietoja iPhone 6:n teknisistä tiedoista.

iPhone 6 Plus

Julkaisuvuosi: 2014.
Kapasiteetti: 16, 64 ja 128 Gt.
Värit: tähtiharmaa, hopea ja kulta.
Mallinumero laitteen takana: A1522, A1524 tai A1593.

Lisätietoja: Näytön koko on 5,5 tuumaa (lävistäjä). Etuosassa on pyöristetyt reunat ja etuosa on valmistettu lasista. Takaosa on eloksoitua alumiinia. Nukkumispainike on laitteen oikeassa sivussa. Koti-painikkeessa on Touch ID. Takana on True Tone -LED-salama, ja oikealla puolella on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu taakse.

Katso lisätietoja iPhone 6 Plussan teknisistä tiedoista.

iPhone SE

Julkaisuvuosi: 2016.
Kapasiteetti: 16 ja 64 Gt.
Värit: tähtiharmaa, hopea, kulta ja ruusukulta.
Mallinumero laitteen takana: A1723, A1662 tai A1724.

Lisätietoja: Näytön koko on 4 tuumaa (lävistäjä). Lasinen etuosa on litteä. Takaosa on eloksoitua alumiinia viistetyillä mattareunoilla ja upotetulla ruostumattomalla teräslogolla. Nukkumispainike on laitteen yläosassa. Koti-painikkeessa on Touch ID. Takana on True Tone -LED-salama, ja oikealla puolella on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu taakse.

Katso lisätietoja iPhone SE:n teknisistä tiedoista.

iPhone 5s

Julkaisuvuosi: 2013.
Kapasiteetti: 16, 32 ja 64 Gt.
Värit: tähtiharmaa, hopea ja kulta.
Mallinumero laitteen takana: A1453, A1457, A1518, A1528,
A1530 tai A1533.

Lisätietoja: Etuosa on litteä ja se on valmistettu lasista. Takaosa on eloksoitua alumiinia. Koti-painikkeessa on Touch ID. Takana on True Tone -LED-salama, ja oikealla puolella on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu taakse.

Katso lisätietoja iPhone 5s:n teknisistä tiedoista.

iPhone 5c

Julkaisuvuosi: 2013.
Kapasiteetti: 8, 16 ja 32 Gt.
Värit: valkoinen, sininen, pinkki, vihreä ja keltainen.
Mallinumero laitteen takana: A1456, A1507, A1516, A1529 tai A1532.

Lisätietoja: Etuosa on litteä ja se on valmistettu lasista. Takaosa on kovapintaista polykarbonaattia (muovia). Oikeassa sivussa on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu taakse.

Katso lisätietoja iPhone 5c:n teknisistä tiedoista.

iPhone 5

Julkaisuvuosi: 2012.
Kapasiteetti: 16, 32 ja 64 Gt.
Värit: musta ja valkoinen.
Mallinumero laitteen takana: A1428, A1429 tai A1442.

Lisätietoja: Etuosa on litteä ja se on valmistettu lasista. Takaosa on eloksoitua alumiinia. Oikeassa sivussa on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu taakse.

Katso lisätietoja iPhone 5:n teknisistä tiedoista.

iPhone 4s

Julkaisuvuosi: 2011.
Kapasiteetti: 8, 16, 32 ja 64 Gt.
Värit: musta ja valkoinen.
Mallinumero laitteen takana: A1431, A1387 tai A1387.

Lisätietoja: Etu- ja takaosa ovat litteitä ja lasisia, ja reunoilla on ruostumaton teräskaistale. Äänenvoimakkuuspainikkeissa on plus- ja miinusmerkit. Oikeassa sivussa on SIM-kortin alusta, johon menee 3FF- eli mikro-SIM-kortti.

Katso lisätietoja iPhone 4s:n teknisistä tiedoista.

iPhone 4

Julkaisuvuosi: 2010 (GSM) ja 2011 (CDMA).
Kapasiteetti: 8, 16 ja 32 Gt.
Värit: musta ja valkoinen.
Mallinumero laitteen takana: A1349 tai A1332.

Lisätietoja: Etu- ja takaosa ovat litteitä ja lasisia, ja reunoilla on ruostumaton teräskaistale. Äänenvoimakkuuspainikkeissa on plus- ja miinusmerkit. Oikeassa sivussa on SIM-kortin alusta, johon menee 3FF- eli mikro-SIM-kortti. CDMA-mallissa ei ole SIM-kortin alustaa.

Katso lisätietoja iPhone 4:n teknisistä tiedoista.

iPhone 3GS

Julkaisuvuosi: 2009.
Kapasiteetti: 8, 16 ja 32 Gt.
Värit: musta ja valkoinen.
Mallinumero laitteen takana: A1325 tai A1303.

Lisätietoja: Takaosa on muovia. Takana oleva painatus on yhtä kirkas ja kiiltävän hopeinen kuin Applen logo. Ylhäällä sivussa on SIM-kortin alusta, johon menee 2FF- eli mini-SIM-kortti. Sarjanumero on painettu SIM-kortin alustaan.

Katso lisätietoja iPhone 3GS:n teknisistä tiedoista.

iPhone 3G

Julkaisuvuosi: 2008 ja 2009 (Kiina).
Kapasiteetti: 8 tai 16 Gt.
Mallinumero laitteen takana: A1324 tai A1241.

Lisätietoja: Takaosa on muovia. Puhelimen takana oleva painatus ei ole yhtä kiiltävä kuin sen yläpuolella oleva Applen logo. Ylhäällä sivussa on SIM-kortin alusta, johon menee 2FF- eli mini-SIM-kortti. Sarjanumero on painettu SIM-kortin alustaan.

Katso lisätietoja iPhone 3G:n teknisistä tiedoista.

iPhone

Julkaisuvuosi: 2007.
Kapasiteetti: 4, 8 ja 16 Gt.
Takana oleva mallinumero on A1203.

Lisätietoja: Takaosa on eloksoitua alumiinia. Ylhäällä sivussa on SIM-kortin alusta, johon menee 2FF- eli mini-SIM-kortti. Sarjanumero on kaiverrettu taakse.

Katso lisätietoja iPhonen teknisistä tiedoista.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.

Muokattu viimeksi: