Apple TV 4K (1. generation) - Tekniske specifikationer

Størrelse og vægt

Apple TV 4K

• Højde: 35 mm

• Bredde: 98 mm

• Dybde: 98 mm

• Vægt: 425 g1

Kapacitet

• 32 GB2

• 64 GB2

Apple TV Remote

Touch-overflade, Menu, Søg, Afspil/pause, TV/Hjem, Lydstyrke

Størrelse og vægt

• Højde: 124 mm

• Bredde: 38 mm

• Dybde: 6,3 mm

• Vægt: 45 g1

Funktioner

• Trådløs Bluetooth 4.0-teknologi

• Infrarød sender

• Accelerometer og gyroskop med 3 akser

• Lightning-stik til opladning

• Genopladeligt batteri, der giver månedsvis af batteritid på en enkelt opladning (ved typisk daglig brug)

• Opladning via USB til computer eller strømforsyning (sælges separat)

Porte og grænseflader

No alt supplied for Image
  • HDMI 2.0a3

• 802.11ac Wi‑Fi med MIMO; simultaneous dual band (2.4 GHz og 5 GHz)

• Gigabit Ethernet

• Trådløs Bluetooth 5.0-teknologi

• Infrarød modtager

• Indbygget strømforsyning

Processor

• A10X Fusion-chip med 64-bit-arkitektur

Systemkrav

• Køb og leje i iTunes og Deling i hjemmet kræver en iTunes Store-konto

• Kræver en trådløs 802.11-for­bindelse, Ethernet-netværk eller bredbåndsfor­bindelse til internettet

• 4K- og HDR-streaming kræver 4K og HDR-TV

• Kræver accept af softwarelicensvilkår på www.apple.com/legal/sla

• Kræver HDMI-kabel (sælges separat)

Videoformater

• H.264/HEVC SDR-video op til 2160p, 60 billeder pr. sek., Main/Main 10 Profile

• HEVC Dolby Vision (Profile 5)/HDR10 (Main 10 Profile) op til 2160p

• H.264 Baseline Profile level 3.0 eller lavere med AAC-LC-lyd op til 160 Kbps pr. kanal, 48 kHz, stereolyd i filformaterne .m4v, .mp4 og .mov

• MPEG-4-video op til 2,5 Mbps, 640 x 480 pixels, 30 billeder pr. sekund, Simple Profile med AAC-LC-lyd op til 160 Kbps, 48 kHz, stereolyd i filformaterne .m4v, .mp4 og .mov

Lydformater

• HE-AAC (V1), AAC (op til 320 Kbps), beskyttet AAC (fra iTunes Store), MP3 (op til 320 Kbps), MP3 VBR, Apple Lossless, FLAC, AIFF og WAV, AC‑3 (Dolby Digital 5.1), E-AC‑3 (Dolby Digital Plus 7.1 surround sound) og Dolby Atmos.

Billedformater

• HEIF, JPEG, GIF, TIFF

Kompatibilitet

• Apple TV er kompatibelt med HD-TV og UHD-TV med HDMI3

• Apple TV er kompatibelt med Bluetooth-tastaturer4

Tilgænge­lighed

Tilgænge­lighedsfunktioner hjælper personer med handicap med at få mest muligt ud af deres Apple TV. Takket være de indbyggede værktøjer, der under­støtter og hjælper ved udfordringer med syn og hørelse, fysiske og motoriske færdig­heder, indlæring eller læsefærdig­heder, er det nemt både at finde og nyde din favoritunder­holdning. Læs mere om Tilgænge­lighed

Inkluderede funktioner:

• VoiceOver

• Zoom

• Forøg kontrast

• Formindsk bevægelse

• Understøttelse af Tekstning for høre­hæmmede og SDH

• Lydbeskrivelser

• Knapbetjening

I æsken

• Apple TV 4K

• Apple TV Remote

• Strømkabel

• Lightning til USB-kabel

• Dokumentation

1. Vægten afhænger af konfiguration og fremstillingsproces.

2. 1 GB = 1 mia. byte. Den faktiske kapacitet efter formatering er mindre.

3. Kræver HDCP ved afspilning af beskyttet indhold.

4. Kompatibelt med Magic Keyboard og Apple Wireless Keyboard (2011). Besøg support.apple.com/da-dk/HT201806 for at finde ud af, hvilken model du har.

Tjenesterne er ikke tilgængelige i alle lande eller områder og kan ændres.