Mac Pro (ultimo 2013) - Tekniske specifikationer

Mål og vægt

• Højde: 25,1 cm

• Diameter: 16,7 cm

• Vægt: 5 kg1

Processor

• 3,7 GHz Quad-Core

• Intel Xeon E5 med 10 MB L3-buffer og Turbo Boost-hastigheder på op til 3,9 GHz

• Kan konfigureres med 3,5-GHz 6-core-processor med 12 MB L3-buffer, 3,0-GHz 8-core-processor med 25 MB L3-buffer eller 2,7-GHz 12-core-processor med 30 MB L3-buffer

• 3,5 GHz 6-Core

• Intel Xeon E5 med 12 MB L3-cache og Turbo Boost-hastigheder på op til 3,9 GHz

• Kan konfigureres med 3,0 GHz 8‑core-processor med 25 MB L3-cache eller 2,7 GHz 12‑core-processor med 30 MB L3-cache

• 3,0 GHz 8-Core

• Intel Xeon E5 med 25 MB L3-cache og Turbo Boost-hastigheder på op til 3,9 GHz

• Kan konfigureres med 2,7 GHz 12‑core-processor med 30 MB L3-cache

Hukommelse

• 3,7 GHz Quad-Core

• 12 GB (tre 4‑GB enheder) 1866 MHz DDR3 ECC-hukommelse

• Kan konfigureres til 16 GB (fire 4‑GB enheder), 32 GB (fire 8‑GB enheder) eller 64 GB (fire‑16 GB enheder)

• 3,5 GHz 6-Core

• 16 GB (fire 4 GB enheder) 1866 MHz DDR3 ECC-hukommelse

• Kan konfigureres til 32 GB (fire 8 GB enheder) eller 64 GB (fire 16 GB enheder)

• 3,0 GHz 8-Core

• 16 GB (fire 4‑GB enheder) 1866 MHz DDR3 ECC-hukommelse

• Kan konfigureres til 32 GB (fire 8GB enheder) eller 64 GB (fire 16GB enheder)

Grafik

• 3,7 GHz Quad-Core

• To AMD FirePro D300-grafikprocessorer med 2 GB GDDR5 VRAM hver

• 1280 stream-processorer

• Hukommelsesbus med en bredde på 256 bit

• Hukommelses­båndbredde på 160 GB/s

• Ydeevne på 2 teraflops

• Kan konfigureres med to AMD FirePro D500 med 3 GB GDDR5 VRAM hver, 1526 stream-processorer, hukommelsesbus med en bredde på 384 bit, hukommelses-båndbredde på 240 GB/s og ydeevne på 2,2 teraflops eller to AMD FirePro D700 med 6 GB GDDR5 VRAM hver, 2048 stream-processorer, hukommelsesbus med en bredde på 384, hukommelses-båndbredde på 264 GB/s og ydeevne på 3,5 teraflops

• 3,5 GHz 6-Core

• To AMD FirePro D500-grafikprocessorer med 3 GB GDDR5 VRAM hver

• 1526 stream-processorer

• Hukommelsesbus med en bredde på 384 bit

• Hukommelses­båndbredde på 240 GB/s

• Ydeevne på 2,2 teraflops

• Kan konfigureres med to AMD FirePro D700 med 6 GB GDDR5 VRAM hver, 2048 stream-processorer, hukommelsesbus med en bredde på 384 bit, hukommelses-båndbredde på 264 GB/s og ydeevne på 3,5 teraflops

• 3,0 GHz 8-Core

• To AMD FirePro D700-grafikprocessorer med 6 GB GDDR5 VRAM hver

• 2048 stream-processorer

• Hukommelsesbus med en bredde på 384 bit

• Hukommelses­båndbredde på 264 GB/s

• Ydeevne på 3,5 teraflops​

Skærmunderstøttelse

• Tilslut op til:

• Tre 5K skærme med dobbeltkabel

• Seks Thunderbolt skærme

Lagringsplads

• 256 GB

• PCIe-baseret SSD

• Kan konfigureres med 512 GB eller 1 TB2

Lyd

• Kombineret optisk digital lydudgang/analog linjeudgang (minijackstik)

• 3,5 mm jackstik til hovedtelefoner med understøttelse af headset

• HDMI-port understøtter udgående lyd med flere kanaler

• Indbygget højttaler

Tilslutnings- og udvidelsesmuligheder

• 4 USB 3

• 6 Thunderbolt 2

• Dual Gigabit Ethernet

• HDMI 1.4 Ultra HD

Trådløs teknologi

• Trådløst 802.11ac Wi‑Fi-netværk3; kompatibelt med IEEE 802.11a/b/g/n

• Trådløs Bluetooth 4.0-teknologi

Elektriske specifikationer og driftskrav

• Spænding: 100-240 V AC

• Frekvens: 50 Hz til 60 Hz, enkeltfaset

• Strømforbrug (maks.): 450 W

• Driftstemperatur: 10 til 35 °C

• Relativ luftfugtighed: 5 til 95 % (ikke kondenserende)

• Højde: 5.000 meter

• Akustisk ydeevne (typisk), lydtryksniveau (brugers position): 12 dBA, når den ikke arbejder

I æsken

• Mac Pro, netledning

Medfølgende software

macOS Mojave

Alle de ting, du kan på en Mac, er mulige på grund af styresystemet macOS. Og med macOS Mojave får du mere ud af hvert et klik. Du får nye, gode funktioner, som er inspireret af de tungeste og mest erfarne brugere, men de­signet til alle. Læs mere

Akustisk ydeevne

Angivne støjemissioner i henhold til ECMA-109

Lydeffektniveau

L W A,m (B)

Lydtryksniveau

Brugerplacering

L p A,m (dB)

Passiv tilstand

2,05 (K V = 0,25)

14,0

Harddisktilgang

2,05 (K V = 0,30)

14,5

1. L W A,m er middeltallet for det A-vægtede lydeffektniveau afrundet til nærmeste 0,05 B.

2. L p A,m er middeltallet for det A-vægtede lydtryksniveau målt ved brugerens placering (afrundet til nærmeste 0,5 dB).

3. 1 B (bel) = 10 dB (decibel)

4. K v er den statiske øvre grænse for det A-vægtede lydeffektniveau.

5. Mængden L W A,c (tidligere kaldet L W Ad) kan beregnes ud fra summen af L W A,m og K v.

6. Under test af det trådløse internet gennemses 25 populære websteder.

Mac Pro og miljøet.

Apple vurderer den skadelige påvirkning af miljøet ud fra produkternes samlede livscyklus.

• ENERGY STAR 6

• EPEAT Gold4

• Uden bromerede flammehæmmere

• Uden PVC5

• Det meste kan genbruges

1. Vægten afhænger af konfiguration og fremstillingsproces.

2. 1 GB = 1 milliard byte og 1 TB = 1 billion byte; faktisk formateret kapacitet er mindre.

3. Internetadgang kræves. 802.11ac er baseret på et udkast til IEEE‑specifikationen.

4. Mac Pro fik vurderingen Gold fra EPEAT i USA og Canada.

5. Netledning uden PVC fås i alle lande undtagen Indien og Sydkorea.