iTunes for Windows: Importer musikk og video som allerede finnes på maskinen

Importer musikk og video som allerede finnes på maskinen

Hvis du har lyd- og videofiler på datamaskinen, kan du importere dem til iTunes slik at de vises i iTunes-biblioteket.

Hvis du vil legge til medier fra Audible Manager til iPod, iPhone eller iPad, må du først importere dem til iTunes.

Legg til objekter fra datamaskinen iTunes-biblioteket

Gjør ett av følgende:

• Flytt filen eller mappen fra skrivebordet til iTunes-vinduet.

Hvis du legger til en mappe, legges alle lydfilene i mappen inn i biblioteket.

• Velg Fil > Legg til i biblioteket i iTunes eller Legg til mappe i biblioteket, finn filen eller mappen, og klikk på Åpne.

Standardinnstillingen er at når du legger til objekter i iTunes-biblioteket, opprettes det en referanse til filens plassering. Plasseringen til originalfilen blir ikke endret med mindre du velger «Kopier filer til iTunes Media-mappen når du legger til musikk i biblioteket. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du kopierer selve filene til iTunes-mappen i stedet for å legge inn referanser til dem, ser du Endre hvor iTunes-filene oppbevares. Hvis filen er en ubeskyttet WMA-fil og du har Windows Media Player Series 9 eller nyere installert, lager iTunes en kopi av filen og legger den til i iTunes-biblioteket. Den opprinnelige WMA-filen forblir uendret . Du kan ikke legge inn beskyttede WMA-filer eller beskyttede WMV-filer i iTunes.

Published Date: 19.des.2016
Helpful?