Talen

iOS: verbinden met een Wi-Fi-netwerk dat een draadloze router met AOSS gebruikt

Leer hier hoe u een iPhone, iPad of iPod touch verbindt met een Wi-Fi-netwerk dat een draadloze router met AOSS-technologie gebruikt.

Buffalo Technology Inc. heeft AOSS (AirStation One-Touch Secure System) ontwikkeld om gemakkelijk een beveiligd draadloos netwerk te maken.

Voor het verbinden met een Wi-Fi-netwerk dat een draadloze router met AOSS-technologie gebruikt, moet u de netwerkinstellingen (zoals het wachtwoord) handmatig invoeren op iOS-apparaat. Mogelijk dient u deze informatie te bevestigen bij de leverancier van de draadloze router. Voor informatie over de configuratie van de Wi-Fi-instellingen raadpleegt u het onderdeel over Wi-Fi van uw gebruikershandleiding.

Raadpleeg deze website van Buffalo Technology Inc.voor meer informatie.

Belangrijk: de vermelding van websites en producten van derden is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert niet dat wij deze websites of producten goedkeuren of aanbevelen. Apple kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de selectie, de prestaties of het gebruik van informatie of producten op websites van derden. Apple biedt deze vermeldingen alleen aan als dienst naar zijn gebruikers. Apple heeft de informatie op deze websites niet getest en geeft geen verklaring wat betreft de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van deze informatie. Er zijn risico’s verbonden aan het gebruik van informatie of producten die u op internet vindt, en Apple kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Houd er rekening mee dat websites van derden niet afhankelijk zijn van Apple en dat Apple geen enkele controle heeft over de inhoud van die websites. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.

Belangrijk: Informatie over producten die niet door Apple zijn vervaardigd, is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert niet dat Apple deze producten goedkeurt of aanbeveelt. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.

Laatst gewijzigd op: 11-dec-2012
Nuttig?
Ja
Nee
Not helpful Somewhat helpful Helpful Very helpful Solved my problem
Druk deze pagina af
  • Laatst gewijzigd op: 11-dec-2012
  • Artikel: HT4197
  • Aantal keer bekeken:

• Beoordeling:

(1 reacties)