Uw wifiwachtwoord delen vanaf uw iPhone, iPad of iPod touch

Lees hoe u uw wifiwachtwoord deelt met vrienden en familie.

Voordat u begint

• Schakel wifi en Bluetooth in op beide apparaten. Als op een van de apparaten een persoonlijke hotspot is ingeschakeld, schakelt u die uit.
  • Uw Apple ID moet zijn toegevoegd aan de Contacten-app van de andere persoon.
  • Het apparaat van de andere persoon moet zich binnen Bluetooth- en wifibereik bevinden.
  • Beide apparaten moeten de nieuwste versie van iOS of iPadOS of macOS High Sierra of hoger gebruiken.

Uw wifiwachtwoord delen

1. Zorg dat uw apparaat (het apparaat dat het wachtwoord deelt) ontgrendeld is en verbonden is met het wifinetwerk.
  2. Selecteer het wifinetwerk op het apparaat dat u met het wifinetwerk wilt verbinden.
  3. Tik op uw apparaat op 'Deel wachtwoord' en vervolgens op 'Gereed'.

Nog steeds hulp nodig?

Als u het wifiwachtwoord nog steeds niet kunt delen, probeert u deze stappen en test u na elke stap of het al werkt:

1. Als u de configuratie-animatie niet ziet, start u beide apparaten opnieuw op en probeert u het opnieuw.
  2. Als u het wifiwachtwoord nog steeds niet kunt delen, vraagt u de andere persoon om het wachtwoord handmatig in te voeren.