Uw wifiwachtwoord delen vanaf uw iPhone, iPad of iPod touch

Lees hoe u uw wifiwachtwoord deelt met vrienden en familie.

Voordat u begint

• Schakel wifi en Bluetooth in op beide apparaten. Zorg dat Persoonlijke hotspot uitgeschakeld is op beide apparaten.
  • Uw Apple ID moet zijn toegevoegd aan de Contacten-app van de andere persoon.
  • Het apparaat van de andere persoon moet zich binnen Bluetooth- en wifibereik bevinden.

Uw wifiwachtwoord delen

1. Zorg dat uw apparaat (het apparaat dat het wachtwoord deelt) ontgrendeld is en verbonden is met het wifinetwerk.
  2. Selecteer het wifinetwerk op het apparaat van de andere persoon (het apparaat dat u met het wifinetwerk wilt verbinden).
  3. Tik op uw apparaat op 'Deel wachtwoord' en vervolgens op 'Gereed'.

Meer hulp

• Wachtwoorden delen werkt alleen op Apple apparaten met iOS 11 of hoger en macOS High Sierra of hoger.
  • Als u de configuratie-animatie niet ziet, start u beide apparaten opnieuw op en probeert u het nogmaals.
  • Als u het wifiwachtwoord nog steeds niet kunt delen, vraagt u de andere persoon om het wachtwoord handmatig in te voeren.