Download QuickTime 7.7.9 voor Windows

Systeemvereisten:

• Windows Vista of Windows 7

• Een pc met minstens 1 GHz Intel- of AMD-processor

• Minstens 512 MB RAM

Bestandsgrootte: 41,9 MB

Download

Belangrijk: QuickTime 7 voor Windows wordt niet langer ondersteund door Apple. De nieuwe Windows-versies bieden vanaf 2009 support voor belangrijke media-indelingen, zoals H.264 en AAC, die werden ondersteund in QuickTime 7. Alle huidige Windows-webbrowsers ondersteunen video zonder de noodzaak voor browserplugins. Als u niet langer gebruik wilt maken van QuickTime 7 op uw pc, volgt u de instructies voor het verwijderen van QuickTime 7 voor Windows.

Nieuw in QuickTime 7.7.9

QuickTime 7.7.9 bevat beveiligingsupdates en is aanbevolen voor alle gebruikers van QuickTime 7 op Windows. Voor informatie over de beveiligingsinhoud van deze update raadpleegt u deze website: http://support.apple.com/nl-nl/HT201222.

De QuickTime-browserplugin wordt niet langer standaard geïnstalleerd en wordt verwijderd als u een eerdere versie van QuickTime op uw pc hebt. Als u deze verouderde plugin nog steeds nodig hebt, kunt u deze opnieuw toevoegen met de nieuwe aangepaste configuratieoptie in het installatieprogramma.

QuickTime 7 is voor gebruik met Windows Vista of Windows 7. Als het op een andere versie van Windows wordt geïnstalleerd, biedt het mogelijk niet de volledige functionaliteit.

Melding voor gebruikers van QuickTime 6 Pro

Als u QuickTime 7 of nieuwer installeert, wordt de QuickTime Pro-functionaliteit uitgeschakeld in eerdere versies van QuickTime, zoals QuickTime 6. Als u QuickTime 6 Pro gebruikt, raadpleegt u dit artikel: http://support.apple.com/nl-nl/HT201691#compatibility voordat u doorgaat met de installatie.

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어