Lataa QuickTime 7.7.9:n Windows-versio

Järjestelmävaatimukset:

• Windows Vista tai Windows 7

• Windows-tietokone, jossa on vähintään 1 GHz:n Intel- tai AMD-prosessori

• Vähintään 512 megatavua RAM-muistia

Tiedoston koko: 41,9 Mt

Lataa

Tärkeää: Apple ei enää tue QuickTime 7:n Windows-versiota. Vuodesta 2009 lähtien uudet Windows-versiot ovat sisältäneet tuen tärkeimmille mediamuodoille, kuten H.264 ja AAC, ja QuickTime 7 tuki niitä. Kaikki nykyiset Windows-verkkoselaimet tukevat videota ilman selainliitännäisen käyttötarvetta. Jos et enää tarvitse QuickTime 7:ää Windows-tietokoneessa, noudata ohjeita QuickTime 7:n Windows-version asennuksen poistamiseksi.

QuickTime 7.7.9:n uudet ominaisuudet

QuickTime 7.7.9 sisältää suojauspäivityksiä ja sitä suositellaan kaikille QuickTime 7 -käyttäjille Windowsissa. Tietoja päivityksen suojaussisällöstä on osoitteessa https://support.apple.com/fi-fi/HT201222.

QuickTime-verkkoselainliitännäistä ei enää asenneta oletusarvoisesti, ja se poistetaan, jos Windows-tietokoneessa on QuickTimen aiempi versio. Jos tarvitset edelleen vanhaa liitännäistä, voit lisätä sen takaisin käyttämällä asentajan mukautettua asetusvaihtoehtoa.

QuickTime 7 on tarkoitettu käytettäväksi Windows Vistassa tai Windows 7:ssä. Jos se asennetaan muihin Windows-versioihin, sen kaikki toiminnot eivät ehkä ole käytettävissä.

Ilmoitus QuickTime 6 Pro -käyttäjille

QuickTime 7:n tai uudemman version asentaminen poistaa QuickTime Pron toiminnallisuuden QuickTimen aiemmissa versioissa, kuten QuickTime 6:ssa. Jos olet QuickTime 6 Pro -käyttäjä, lue artikkeli https://support.apple.com/fi-fi/HT201691#compatibility ennen tämän asennuksen suorittamista.

Tuetut kielet:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어