Windowsin QuickTime 7:n poistaminen

Jos et enää tarvitset QuickTime 7:ää, voit poistaa sen tietokoneestasi seuraavien ohjeiden avulla.

Ennen poistamista

Jos käytät QuickTime 7 Pron rekisteröintiavainta, se kannattaa ehkä tallentaa ennen QuickTime 7:n poistamista. Se löytyy QuickTime Playerin asetusten rekisteröintivälilehdestä (Muokkaa > Asetukset).

Jos et ole varma, vaatiiko ohjelma QuickTimea, tarkista asia ohjelman kehittäjältä.Windowsin uusimmat mediaohjelmat, kuten iTunes 10.5 ja tätä uudemmat versiot, eivät enää toista nykyaikaisia mediatiedostoja QuickTimella. Ne toistavat mediasisällön suoraan tai käyttävät Windowsiin sisältyvää mediatukea.

QuickTime 7:n poistaminen poistaa myös vanhan QuickTime 7 -verkkolaajennuksen, jos se on asennettuna. Verkkosivustoissa käytetään yhä enemmän HTML5-verkkostandardia, joka takaa paremman videoiden toistamisen eri selaimissa ja laitteissa ilman lisäohjelmistoja tai laajennuksia. Vanhan selainlaajennuksen poistaminen parantaa tietokoneesi tietoturvaa.

Ohjeet poistamiseen

Poista QuickTime 7 ohjauspaneelin avulla, kuten mikä tahansa muukin ohjelma. Kun toimit Microsoftin poistamisohjeiden mukaisesti, valitse poistettavaksi ohjelmaksi QuickTime 7.

Voit myös tehdä Windowsissa haun hakusanoilla Poista QuickTime ja aloittaa poistamisen tällä tavalla.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.