Download icon

Lataa - macOS macOS High Sierra 10.13.6 -yhdistelmäpäivitys

macOS High Sierra 10.13.6 -päivitys lisää AirPlay 2:n useamman huoneen äänentoiston tuen iTunesiin ja parantaa Macin vakautta ja suojausta. Tätä päivitystä suositellaan kaikille käyttäjille.

AirPlay 2 iTunesille

• Ohjaa kodin äänentoistojärjestelmää ja AirPlay 2 -tuettuja kaiuttimia koko talossa
  • Toista musiikkia samanaikaisesti täysin synkronoidusti useille AirPlay 2 -tuetuille kaiuttimille

Muita parannuksia ja korjauksia

• Korjaa ongelman, joka saattoi estää Kuvat-ohjelmaa tunnistamasta AVCHD-mediaa joistakin kameroista
  • Korjaa ongelman, joka saattoi estää Mail-käyttäjiä siirtämästä viestejä Gmailista muille tileille

Tarkempia tietoja tästä päivityksestä löytyy osoitteesta https://support.apple.com/fi-fi/HT208864

Yksityiskohtaisia tietoja tämän päivityksen suojaussisällöstä löytyy osoitteesta https://support.apple.com/fi-fi/HT201222

Tiedoston koko: 2,49 Gt

Järjestelmävaatimukset Tuetut kielet