Download icon

OS X Yosemite 10.10.4 kombo-uppdatering

OS X Yosemite 10.10.4-uppdateringen förbättrar stabiliteten, kompatibiliteten och säkerheten hos din Mac och rekommenderas för alla användare.

Den här uppdateringen:

• Förbättrar tillförlitligheten för nätverk.
  • Förbättrar tillförlitligheten för Flyttassistent.
  • Åtgärdar ett problem som ledde till att en del externa bildskärmar inte fungerade som förväntat.
  • Förbättrar tillförlitligheten vid uppgradering av iPhoto- och Aperture-bibliotek för Bilder.
  • Förbättrar tillförlitligheten vid synkronisering av bilder och videor till iCloud-bildbibliotek.
  • Åtgärdar ett problem som ledde till att Bilder oväntat avslutades efter import av en del Leica DNG-filer.
  • Åtgärdar ett problem som kunde fördröja utgående e-post i Mail.
  • Åtgärdar ett problem där en webbplats kunde förhindra att användaren navigerade bort från den genom att visa upprepade JavaScript-notiser i Safari.

Mer information om den här uppdateringen finns på http://support.apple.com/sv-se/HT204928

Mer information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen finns på http://support.apple.com/sv-se/HT1222

Filstorlek: 2,02 GB

Systemkrav Språk som stöds