OS X Yosemite 10.10.4 -yhdistelmäpäivitys

Järjestelmävaatimukset:

• OS X Yosemite 10.10

Tiedoston koko: 2,02 Gt

Lataa

OS X Yosemite10.10.4 -päivitystä suositellaan kaikille OS X Yosemite -käyttäjille.

OS X Yosemite10.10.4 -päivitys parantaa Macin luotettavuutta, yhteensopivuutta ja suojausta.

Tämä päivitys

• parantaa verkkoyhteyksien luotettavuutta

• parantaa Siirtymisapurin luotettavuutta

• ratkaisee ongelman, joka esti joitakin ulkoisia näyttöjä toimimasta oikein

• parantaa iPhoto- ja Aperture-kirjastojen Kuvat-ohjelmaan päivittämisen luotettavuutta

• parantaa kuvien ja videoiden iCloud-kuvakirjastoon synkronoinnin luotettavuutta

• ratkaisee ongelman, jonka vuoksi Kuvat saattoi sulkeutua odottamatta joidenkin LeicaDNG -tiedostojen tuonnin jälkeen

• ratkaisee ongelman, joka saattoi viivästyttää lähtevien sähköpostiviestien toimittamista Mailissa

• korjaa ongelman, jonka vuoksi verkkosivusto saattoi estää käyttäjää siirtymästä pois esittämällä toistuvia JavaScript-ilmoituksia Safarissa.

Yritysasiakkaille tarkoitettu sisältö

Yritysasiakkaiden osalta tämä päivitys

• ratkaisee ongelman, jonka vuoksi hakemistopalveluihin sidotut OSX -järjestelmät saattoivat lakata vastaamasta joissakin olosuhteissa

• lisää mahdollisuuden luoda liikkuvia tilejä createmobileaccount-työkalun avulla

• korjaa ongelman, jonka vuoksi käyttäjä pystyi asentamaan ohjelmiston ennakkoversion, vaikka kyseinen asetus oli pois käytöstä.

Turvallisuussisältö

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Näin päivität Macin

1. Varmuuskopioi Macisi ennen asennusta. Voit käyttää varmuuskopiointiin TimeMachinea.

2. Voit tarkistaa uusimmat Applen ohjelmistopäivitykset (mukaan lukien tämän päivityksen) MacAppStoren Päivitykset-paneelista.

3. Näyttöön saattaa tulla muita tietokoneellesi tarkoitettuja ohjelmistopäivityksiä, jotka pitää asentaa. Jotkin päivitykset täytyy ehkä asentaa ennen muita.

4. Älä keskeytä asennusta, kun järjestelmän päivitys on alkanut.

5. Seuraukset voivat olla odottamattomia, jos tietokoneeseen on asennettu muun valmistajan järjestelmäohjelmistomuutoksia tai jos käyttöjärjestelmää on muutettu jollakin muulla tavalla.

Voit myös ladata manuaalisen asentajan tätä päivitystä varten. Tämä on kätevä vaihtoehto, kun päivitettävänä on useita tietokoneita, mutta haluat ladata päivityksen vain kerran. Manuaalisia asentajia on saatavilla Apple-tuen tiedostohauista.

Tuetut kielet:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어