OS X:n beta-asennusten estäminen Profiilinhallinta-toiminnolla

Profiilinhallinta-toiminnolla voit varmistaa, että ennakkojulkaisuohjelmistoja ei tarjota Maceille, joissa on OS X.

OS X:n beta-asennusten estäminen

OS X:n Beta-ohjelmaan rekisteröityneet käyttäjät näkevät Apple-ohjelmistojen ennakkojulkaisuversiot Maceissaan. OS X Server 3.2.1:n ja tätä uudempien OS X Server -versioiden Profiilinhallinta-toiminnolla voit estää OS X Yosemiten ennakkojulkaisuversiot tässä ohjelmassa.

1. Kirjoita asetusdomainin nimi com.apple.SoftwareUpdate.

2. Anna seuraava avain: AllowPreReleaseInstallation.

3. Määritä avaimen tyypiksi Totuusarvo.

4. Jätä Arvo-sarakkeen alla oleva valintaneliö valitsematta. Tämä määrittää avaimen arvoksi False.

Kun olet tallentanut nämä muutokset, lähetä tämä profiili asiakasjärjestelmiisi. Tätä profiilia käyttävät Macit eivät enää tämän jälkeen voi asentaa OS X Yosemiten ennakkojulkaisuversioita OS X:n Beta-ohjelmasta.

Jos et käytä Profiilinhallinta-toimintoa, voit luoda oman profiilisi. Lataa tämä tiedosto, josta näet esimerkkiprofiilin. Jaa profiili asiakasjärjestelmille sähköpostin tai verkkosivun kautta. Voit myös toimittaa profiilin ja määritykset langattomasti tai mobiililaitteiden hallintapalvelimen avulla.

Näiden ohjeiden avulla estät vain ennakkojulkaisuohjelmistot OS X:n Beta-ohjelmassa. Ne eivät estä OS X:n virallisten julkaisuversioiden asentamista.