Mitä voin kysyä Siriltä?

Siri voi auttaa sinua jokapäiväisten tehtävien suorittamisessa – millä tahansa Apple-laitteella. Sinun on vain kerrottava, mitä haluat.

Kiinnitä ensin Sirin huomio

Useimmissa Apple-laitteissa voit käyttää Siriä ilman käsiä aloittamalla pyyntösi Hei Siri -komennolla. Voit myös painaa jotakin painiketta.

Pyydä nyt Siriä...

Helpota jokapäiväisiä askareita pikakomennoilla

Sirin saatavuus, ominaisuudet ja komennot vaihtelevat kielen ja maan sekä alueen mukaan. Lue, mitä Sirin ominaisuuksia maassasi tai alueellasi tuetaan.