Jos Siri ei toimi Apple Watchissa

Lue, mitä tehdä, jos Siri ei vastaa tai pyytää sinua yrittämään uudelleen.

Kokeile kunkin toimenpiteen jälkeen, vastaako Siri:

1. Tarkista Internet-yhteys Apple Watchissasi.

2. Tarkista iPhonessa, onko Siri päällä. Napauta Asetukset > Siri ja haku. Ota sitten käyttöön valinta Reagoi Hei Siri ‑kutsuun. Voit myös napauttaa Reagoi kutsuun ja ottaa Sirin käyttöön.

3. Tarkista Apple Watchissa, onko Siri päällä. Napauta Asetukset > Siri.

4. Käynnistä Apple Watch uudelleen.

5. Siirry iPhonessa kohtaan Asetukset > Siri ja haku ja poista käytöstä valinta Reagoi Hei Siri ‑kutsuun. Voit myös napauttaa Reagoi kutsuun > Pois päältä. Laita se sitten takaisin päälle.

6. Tarkista, onko Apple Watchin mikrofoni tai kaiutin tukittuna. Esimerkiksi jos laitteesi on suojakotelossa, ota se pois siitä.

7. Jos Siri ei puhu Apple Watch Series 3:ssa tai uudemmassa, sinun pitää ehkä ladata sen ääni. Lataus käynnistyy, kun olet Wi-Fi-verkossa ja Apple Watch on latautumassa. Yritä ladata Apple Watchin akkua yön yli, jotta lataus ehtii latautua kokonaisuudessaan. Voit tarkistaa latauksen tilan napauttamalla Apple Watchissa Asetukset > Siri ja vierittämällä kohtaan Siri-ääni. Ota selvää, mitä kieliä Siri puhuu.

Jos Siri ei edelleenkään vastaa, ota yhteys Apple-tukeen.

Lisätietoja Siristä