Jos Siri ei toimi iPhonessa

Tarkista muutama iPhonen asetus ja varmista, että Siri on määritetty kuuntelemaan ääntäsi ja vastaamaan pyyntöihisi.

Siri- tai Hei Siri -kutsun ottaminen käyttöön

1. Siirry Asetukset-kohtaan.

2. Napauta Siri ja haku.

3. Varmista tässä, että seuraavat asetukset ovat käytössä:

• Reagoi Siri- tai Hei Siri -kutsuun

• Salli Siri, kun lukittuna

No alt supplied for Image

Jos et näe Siri ja haku -vaihtoehtoa asetuksissa, käynnistä iPhone uudelleen. Jos Siri ja haku ei tule näkyviin uudelleenkäynnistyksen jälkeen, tarkista VPN-asetukset. Jotkin VPN-profiilit eivät ehkä salli Sirin käyttöä.

Sirin määrittäminen tunnistamaan äänesi

1. Valitse Asetukset.

2. Napauta Siri ja haku.

No alt supplied for Image
  3. Poista Reagoi Siri- tai Hei Siri -kutsuun -asetus käytöstä ja ota se sitten uudelleen käyttöön.

4. Kun näkyviin tulee Sano vain Siri tai Hei Siri ‑asetusnäyttö, napauta Ota käyttöön.

5. Sano jokainen näytössä näkyvä komento.

6. Napauta Valmis.

No alt supplied for Image

Jos et kuule Siriä

1. Siirry Asetukset-kohtaan.

2. Napauta Siri ja haku.

3. Napauta Sirin vastaukset.

4. Napauta Ensisijaisesti puhutut vastaukset, jos haluat, että Siri puhuu, vaikka hiljainen tila on päällä.

No alt supplied for Image

Voit myös muuttaa Sirin puheen äänenvoimakkuutta ja nopeutta.

Lisäohjeita Sirin käyttöön

Sirin saatavuus, ominaisuudet ja komennot vaihtelevat kielen ja maan sekä alueen mukaan. Lue, mitä Sirin ominaisuuksia maassasi tai alueellasi tuetaan.