Ohjeet iOS 17:n lataamiseen

Lue ohjeet iOS 17:n lataamiseen.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Ennen uusien ohjelmistojen lataamista kannattaa varmuuskopioida laite ja varmistaa, että sinulla on kopio tärkeistä tiedoistasi. Valitse varmuuskopiointitapa.

Yhteensopivuuden tarkistaminen

Näet vain päivitykset, jotka ovat yhteensopivia nykyisen ohjelmistoversion kanssa. Jos et ole ladannut uusinta versiota, et näe mahdollisuutta ladata viimeisintä versiota.

Selvitä, mitkä iPhone-mallit ovat yhteensopivia iOS 17:n kanssa.

Lue lisää iOS 17:stä.

Lataa iOS 17

Kun lataat uusimman iOS-version, tietosi ja asetuksesi pysyvät ennallaan.

iPhonen päivittäminen automaattisesti

Voit ottaa automaattiset päivitykset käyttöön seuraavasti:

1. Valitse Asetukset > Yleiset > Ohjelmistopäivitys > Päivitä automaattisesti.

2. Ota iOS-päivitykset käyttöön kohtien Asenna automaattisesti ja Lataa automaattisesti alla.

Kun päivitys on saatavilla, iPhone lataa ja asentaa sen ollessaan latauksessa ja yhteydessä Wi-Fi-verkkoon. Saat ilmoituksen ennen päivityksen asentamista.

Voit poistaa automaattiset päivitykset käytöstä valitsemalla Asetukset > Yleiset > Ohjelmistopäivitys > Päivitä automaattisesti.

iPhonen päivittäminen manuaalisesti

Jos haluat etsiä ja ladata ohjelmistopäivityksiä, valitse Asetukset > Yleiset > Ohjelmistopäivitys. Lue, miten voit päivittää iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin uusimman iOS- tai iPadOS-version.

Näytössä näkyy iOS:n tällä hetkellä asennettuna oleva versio ja tieto siitä, onko päivitys saatavilla.

Jos tarvitset edelleen apua