iOS 12:een päivittäminen

iOS 12 tekee iPhonestasi, iPadistasi ja iPod touchistasi tehokkaamman, henkilökohtaisemman ja älykkäämmän kuin koskaan aiemmin.

Päivityksen hankkiminen

Voit päivittää iPhonen, iPadin tai iPod touchin iOS 12:een näiden ohjeiden mukaisesti.

Lue täydet julkaisutiedot, joista saat tarkemmat tiedot uusista toiminnoista, ominaisuuksista ja päivityksistä.

Tarvitsetko apua?

Lue lisätietoja siitä, miten toimia, jos tarvitset apua laitteidesi päivittämiseen.

iOS 12:n uudet ominaisuudet ja toiminnot

Tutustu iOS 12:n kaikkiin uusiin toimintoihin ja ominaisuuksiin, joiden ansiosta voit käyttää iPhonea, iPadia ja iPod touchia entistä monipuolisemmin.