Päivitys iOS 11:een

iOS 11 tekee iPhonestasi, iPadistasi ja iPod touchistasi tehokkaamman, henkilökohtaisemman ja älykkäämmän kuin koskaan aiemmin. Voit lukea ohjeet päivittämiseen tästä ohjeartikkelista.

Päivityksen hankkiminen

Voit päivittää iPhonen, iPadin tai iPod touchin iOS 11:een näiden ohjeiden mukaisesti.

Lue täydet julkaisutiedot, joista saat tarkemmat tiedot uusista toiminnoista, ominaisuuksista ja päivityksistä.

Tarvitsetko apua?

Lue lisätietoja siitä, miten toimia, jos tarvitset apua laitteidesi päivittämiseen.

iOS 11:n uudet ominaisuudet ja toiminnot

Tutustu iOS 11:n kaikkiin uusiin toimintoihin ja ominaisuuksiin, joiden ansiosta voit käyttää iPhonea, iPadia ja iPod touchia entistä monipuolisemmin.