Tervetuloa iOS 11 -käyttäjäksi

Tutustu iOS:n uusiin toimintoihin ja ominaisuuksiin, joiden ansiosta voit käyttää iPhonea, iPadia ja iPod touchia entistä monipuolisemmin.

iOS 11:n uudet ominaisuudet ja toiminnot

Tutustu App Storeen

Uudistetusta App Storesta löydät uusia ohjelmia ja pelejä, joista pidät varmasti. Näet nyt asiantuntijoiden päivittäisiä tarinoita, huolellisesti valittuja listoja, hyödyllisiä vinkkejä sekä paljon muuta.

Ohjauskeskuksen räätälöinti

Ohjauskeskuksessa voit ottaa nopeasti kuvan, sytyttää valot, hallita Apple TV:tä ja hyödyntää monia muitakin käteviä toimintoja. Voit myös räätälöidä ohjauskeskusta, jotta voit käyttää siellä nopeasti itsellesi tärkeimpiä asioita.

Lue lisätietoja iOS 11:n uusista toiminnoista ja ominaisuuksista

Lue täydet julkaisutiedot, joista saat tarkemmat tiedot uusista toiminnoista, ominaisuuksista ja päivityksistä.

Päivitys iOS 11:een

iOS 11 tekee iPhonestasi, iPadistasi ja iPod touchistasi tehokkaamman, henkilökohtaisemman ja älykkäämmän kuin koskaan aiemmin.