Tervetuloa iOS-käyttäjäksi

Tutustu iOS:n uusiin toimintoihin ja ominaisuuksiin, joiden ansiosta voit käyttää iPhonea, iPadia ja iPod touchia entistä monipuolisemmin.

Valmistaudu iOS 12:n tuloon

iOS 12 tekee iPhonestasi ja iPadistasi entistä tehokkaamman, henkilökohtaisemman sekä älykkäämmän. Sinun täytyy tehdä muutama asia ennen laitteesi päivittämistä.

Päivitä iOS 11.4:ään

iOS 11.4 sisältää uusia AirPlayn ominaisuuksia, jotka auttavat sinua hallitsemaan kotisi äänijärjestelmää.

Lue ohjeet iOS:n uusimpaan versioon päivittämiseen.
Lue täydet julkaisutiedot, joista saat tarkemmat tiedot uusista toiminnoista, ominaisuuksista ja päivityksistä.