Tervetuloa iOS-käyttäjäksi

Tutustu iOS:n uusiin toimintoihin ja ominaisuuksiin, joiden ansiosta voit käyttää iPhonea, iPadia ja iPod touchia entistä monipuolisemmin.

iOS 12:een päivittäminen

iOS 12 tekee iPhonestasi ja iPadistasi entistä nopeamman, paremmin reagoivan ja miellyttävämmän käyttää.

Lisää tehokkuutta

Tutustu näihin uusiin jännittäviin toimintoihin ja ominaisuuksiin, jotka parantavat iPhonesi suorituskykyä.

Lisää sinulle

Tässä on lisää resursseja, joiden avulla voit käyttää mediasisältöäsi mahdollisimman tehokkaasti.