Tervetuloa iOS-käyttäjäksi

Tutustu iOS:n uusiin toimintoihin ja ominaisuuksiin, joiden ansiosta voit käyttää iPhonea, iPadia ja iPod touchia entistä monipuolisemmin.

iOS 10.3:n uudet ominaisuudet ja toiminnot

Lue täydet julkaisutiedot, joista saat tarkemmat tiedot iOS 10.3:n uusista toiminnoista, ominaisuuksista ja päivityksistä.

Tee entistä enemmän iOS:llä

Tutustu näihin iOS:n uusiin toimintoihin ja ominaisuuksiin, joilla voit käyttää iPhoneasi, iPadiasi ja iPod touchiasi entistä tehokkaammin sekä monipuolisemmin.

Hanki päivitys

Voit päivittää käyttöösi uusimman iOS-version helposti suoraan iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla.