VoiceOver-työkalun Puheäänet-osio, jossa on englannin, ranskan ja japanin puheääniasetukset.

Työskentele niin kuin haluat

Haluatko käyttää eri puheääntä eri kielille? Tai muuttaa verkkosivujen selaustapaa? VoiceOver-työkalulla voit muokata sitä, kuinka VoiceOver toimii.

VoiceOver-työkalun käyttäminen

Luettelo VoiceOver-eleistä ja vastaavista komennoista ohjauslevyohjauksessa VoiceOver-työkalussa.

Tuttujen eleiden käyttäminen

macOS:n VoiceOver käyttää monia iOS:stä ja iPadOS:stä tuttuja eleitä, kuten ohjauslevyn koskettaminen VoiceOver-kohdistimessa olevan kohteen kuulemiseen.

VoiceOver-eleiden käyttäminen

Safari-verkkosivu VoiceOver-kohdistimessa ja VoiceOver-roottorin asetuksena Otsikot.

Internetin selaaminen entistä helpommin

VoiceOver tarjoaa useita tapoja verkkosivujen selaamiseen – voit esimerkiksi selata verkkosivuja käyttämällä linkkejä, otsikoita, ikkunapisteitä tai maamerkkejä.

Verkkosivujen selaustapoja

Pistekirjoistuspaneelissa näkyy, mitä VoiceOver-osoittimessa on verkkosivulla. Pistekirjoistuspaneelissa näkyy simuloituja keltaisia pistekirjoituspisteitä ja pisteiden alla näkyy vastaava teksti.

Liitettävän pistenäytön kanssa alkuun pääseminen

Koska VoiceOver on yhteensopiva yli sadan päivitettävän pistenäytön kanssa, voit vain liittää tai synkronoida näyttösi tai jopa useita näyttöjä – ja kaikki on valmista.

VoiceOverin käyttö pistenäyttöjen kanssa

Voit selata VoiceOverin käyttöopasta klikkaamalla sivun yläreunassa Sisällysluettelo.

Jos tarvitset lisää apua, vieraile Macin käyttöaputoimintojen tukisivustolla.