Applen TV-apin Koti-valikko

TV+:n koti, MLS Season Pass ja muuta

Applen TV-appi on koti kaikelle, mitä haluat katsella, ja ainoa paikka, josta löytyvät Apple TV+:n alkuperäiselokuvat ja ‑TV-ohjelmat ja Friday Night Baseball sekä MLS Season Passilla kaikki Major League Soccer ‑ottelut.

Tutustu Applen TV-appiin

Tutustu Applen TV-apin käyttöoppaaseen klikkaamalla Sisällysluettelo sivun yläreunassa tai syöttämällä sana tai lause hakukenttään.

Apple TV+ (sisältää Friday Night Baseballin) ja MLS Season Pass edellyttävät tilausta. MLS Season Pass ja Friday Night Baseball vaativat uusimman Applen TV-apin version laitteessa. Kaikki ominaisuudet ja sisällöt eivät ole saatavilla kaikissa maissa, kaikilla alueilla tai kaikilla striimauslaitteilla.