Apple TV

Koko TV-sisältö yhdessä apissa

Applen TV-appi on ylivertainen television katselutapa älytelevisioissa, suoratoistolaitteissa ja pelikonsoleissa. Se tarjoaa alkuperäisohjelmia ja -elokuvia Apple TV+:sta, haluamasi maksulliset kanavat, tuhansia ostettavia tai vuokrattavia elokuvia sekä suosittuja suoratoistopalveluja ja kaapeli-TV:n palveluntarjoajia.

Tutustu Applen TV-appiin

Tutustu Applen TV-apin käyttöoppaaseen klikkaamalla Sisällysluettelo sivun yläreunassa tai syöttämällä sana tai lause hakukenttään.

Kaikki ominaisuudet ja sisällöt eivät ole saatavilla kaikissa maissa, kaikilla alueilla tai kaikilla laitteilla.