Macin huolto- tai korjaustavan selvittäminen

Jos Macia on huollettava tai korjattava, Järjestelmän tiedot auttaa selvittämään, onko Macin takuu edelleen voimassa ja mihin se tulisi viedä huoltoon.

1. Valitse Omenavalikko > Tietoja tästä Macista.

2. Valitse Huolto ja tee jokin seuraavista:

• Jos haluat nähdä, onko Macin takuu vielä voimassa, klikkaa ”Tarkista huollon ja tuen kattavuus”.

Avautuu verkkosivu, jossa on valmiina Macin sarjanumero. Voit myös vierailla Tarkista kattavuus -verkkosivulla ja syöttää sarjanumeron käsin.

• Jos haluat nähdä alueella saatavilla olevat vaihtoehdot, mukaan lukien puhelintuki, Apple-jälleenmyyjät ja Applen valtuuttamat palveluntarjoajat, klikkaa ”Näytä huolto- ja korjausvaihtoehtoni”.

• Siirry AppleCare-tuotteiden sivulle klikkaamalla ”Lisätietoja AppleCare-tuotteista”.