Järjestelmän tiedot -ohje

Tervetuloa Järjestelmän tietoihin

Katso laitteiston ja ohjelmiston tiedot, tarkista takuu ja katso suosituksia tallennustilan vapauttamiseen.

Järjestelmän tietojen Yleiskatsaus-osiossa näytetään laitteiston ja ohjelmiston perusmääritykset ja Macin sarjanumero.
Järjestelmäraportin Laitteiston tiedot -osio.

Yhteensopivuuden tarkistus

Ennen kuin ostat uuden laitteiston tai ohjelmiston, varmista, että se toimii Macisi kanssa vertailemalla tuotteen vaatimuksia järjestelmäraportin tietoihin. Valitse Järjestelmän tiedoissa Arkisto > Näytä järjestelmäraportti.

Järjestelmän tietojen Huolto-osio, jossa näkyy AppleCare-huoltovaihtoehdot.

Takuun tarkistaminen

Sinun ei tarvitse käydä Apple Storessa, jotta saat tietää Macin takuun tilan tai voit tarkistaa, voitko hankkia AppleCare-sopimuksen. Valitse vain Omenavalikko > Tietoja tästä Macista, klikkaa Huolto ja klikkaa ”Tarkista huollon ja tuen kattavuus”.

Järjestelmän tietojen Tallennus-osio, jossa näkyy graafinen esitys tallennustilasta.

Levyn siivoaminen

Katso graafinen esitys, jonka avulla hahmotat, mikä vie Macilla tilaa. Valitse Omenavalikko > Tietoja tästä Macista ja klikkaa Tallennus. Jos haluat suosituksia, kuinka voit vapauttaa tallennustilaa, klikkaa Hallitse.

”Tyhjennetäänkö roskakori automaattisesti” -valintaikkuna tallennustilasuositusten ikkunassa.

Enää ei tarvitse tyhjentää roskakoria

Voit asettaa 30 päivää roskakorissa olleet kohteet poistettaviksi automaattisesti – ja vapauttaa samalla arvokasta levytilaa. Valitse Ikkuna > Tallennustilan hallinta ja klikkaa Laita päälle.