Sen tarkistaminen, tukeeko Mac uutta tuotetta

Kun harkitset uuden laitteisto- tai ohjelmistotuotteen ostamista, voit Järjestelmän tiedoilla tarkistaa, täyttääkö Macisi tuotteen vähimmäisvaatimukset mm. muistin, prosessorin ja näytönohjaimen suhteen.

Avaa Järjestelmän tiedot

• Avaa Järjestelmän tiedot klikkaamalla Dockin Launchpad-kuvaketta, klikkaamalla Muut ja klikkaamalla Järjestelmän tiedot.

Yleisesti ottaen, jos Järjestelmän tiedoissa näytetty kokoonpano täyttää tai ylittää uuden tuotteen vähimmäisvaatimukset, voit käyttää sitä.