Shazam-apin logo, jonka ympärillä on Apple-laitteiden kuvakkeita

Tunnista kappaleet hetkessä

Shazam-apilla voit selvittää nopeasti, mikä kappale soi missä tahansa: televisiossa tai radiossa, ravintolassa tai kuntosalilla tai toisessa apissa. Voit myös muun muassa toistaa, tallentaa ja jakaa kappaleita, näyttää sanoituksia, katsella videoita, tehdä soittolistoja ja löytää konsertteja.

Tutustumalla tähän käyttöoppaaseen löydät vastaukset kaikkiin kysymyksiisi Shazamista

Voit näyttää kaikki aiheet klikkaamalla sivun yläreunassa Sisällysluettelo , tai voit kirjoittaa sanoja hakukenttään.