MacBook Pro, iPad Pro, iPhone 12 Pro, Apple TV ja Apple Watch.

Laitteistot

Applen tuotteiden tietoturvan perustana toimii laitteiston suojaus. Siksi Applen laitteissa, joissa on iOS, iPadOS, macOS, tvOS tai watchOS, on suojausominaisuuksia aivan laitteistotasolla.

Lisätietoja Applen laitteistojen sertifioinneista

iPhonen, iPod touchin, Macin ja iPadin käyttöjärjestelmien kuvakkeet.

Käyttöjärjestelmät

Applen laitteistojen ominaisuuksien pohjalle rakennetut Applen käyttöjärjestelmät on suunniteltu hyödyntämään täysimääräisesti niiden suojausominaisuuksia. Käyttöjärjestelmien sertifioinnit kattavat käynnistysprosessin, ohjelmistopäivitykset ja käyttöjärjestelmien jatkuvan toiminnan.

Lisätietoja käyttöjärjestelmien sertifioinneista

Kuvakkeet kolmelle Applen tarjoamalle apille: Mail, Safari ja Yhteystiedot.

Ohjelmistot

Applen käyttöjärjestelmissä toimivat apit voivat käyttää laitteen tarjoamia suojausominaisuuksia. Ohjelmistojen sertifioinnit varmistavat, että Applen apit käyttävät oikein laitteen suojausominaisuuksia.

Lisätietoja ohjelmistojen sertifioinneista

Kuvakkeet kuudelle Applen palvelulle: Apple School Manager, Siri, iMessage, iCloud, FaceTime ja Apple Business Manager.

Palvelut

Apple ylläpitää tietoturvasertifiointeja useille palveluilleen tarjotakseen muille varmuuden niiden suojauksesta. Sertifioinnit kattavat datakeskusympäristössä käytettävät suojaukset sekä näiden palveluiden tietoturvan elinkaarimallin suojaukset Applella.

Lisätietoja palvelujen sertifioinneista

Voit selata Tietoturvasertifiointien ja vaatimustenmukaisuuden keskusta napauttamalla sisällysluetteloa näytön yläosassa. Voit ladata PDF:n klikkaamalla tai napauttamalla tästä.