Apple TV, MacBook Pro, iPad Pro, iPhone 15 Pro ja Apple Watch.

Laitteistot

Applen tuotteiden tietoturvan perustana toimii laitteiston suojaus. Siksi Applen laitteissa, joissa on iOS, iPadOS, macOS, tvOS tai watchOS, on suojausominaisuuksia aivan laitteistotasolla.

Lisätietoja Applen laitteistojen sertifioinneista

iPhonen, iPadin ja Macin käyttöjärjestelmien kuvakkeet.

Käyttöjärjestelmät

Applen laitteistojen ominaisuuksien pohjalle rakennetut Applen käyttöjärjestelmät on suunniteltu hyödyntämään täysimääräisesti niiden suojausominaisuuksia. Käyttöjärjestelmien sertifioinnit kattavat käynnistysprosessin, ohjelmistopäivitykset ja käyttöjärjestelmien jatkuvan toiminnan.

Lisätietoja käyttöjärjestelmien sertifioinneista

Kuvakkeet kolmelle Applen tarjoamalle apille: Mail, Safari ja Yhteystiedot.

Apit

Applen käyttöjärjestelmissä toimivat apit voivat käyttää laitteen tarjoamia suojausominaisuuksia. Appien sertifioinnit varmistavat, että tietyt Applen apit käyttävät oikein laitteen suojausominaisuuksia.

Lisätietoja appien sertifioinneista

Kuvakkeet kuudelle Applen palvelulle: Apple School Manager, iMessage, Siri, FaceTime, iCloud ja Apple Business Manager.

Palvelut

Apple ylläpitää tietoturvasertifiointeja useille palveluilleen tarjotakseen muille varmuuden niiden suojauksesta. Sertifioinnit kattavat datakeskusympäristössä käytettävät suojaukset sekä näiden palveluiden tietoturvan elinkaarimallin suojaukset Applella.

Lisätietoja palvelujen sertifioinneista

Voit selata Apple-alustojen sertifiointeja valitsemalla sivun yläreunassa Sisällysluettelo tai kirjoittamalla sanan tai useamman hakukenttään.