Safari-ikkuna, jossa on sivupalkki ja välilehtiryhmät, pääikkuna ja siinä useita avattuja välilehtiä sekä valinnat uuden välilehtiryhmän luomista varten.

Välilehtien järjestäminen

Järjestä välilehdet välilehtiryhmiksi, jotta voit siirtää ne pois välilehtipalkista ja vaihtaa helposti toisiinsa liittyvien verkkosivustojen välillä.

Välilehtien ryhmittäminen Safarissa

Safari-ikkuna, jossa on avattu verkkosivusto ja valintaikkuna, jossa käyttäjä määrittää yksityisen sähköpostiosoitteen käytettäväksi kyseiselle verkkosivustolle.

Oman sähköpostiosoitteen pitäminen yksityisenä

Jos sinulla on iCloud+-tilaus, voit täyttää lomakkeita ja rekisteröityä verkkosivustoille jakamatta oikeaa sähköpostiosoitettasi.

Henkilökohtaisen sähköpostiosoitteen kätkeminen Safarissa

Mac App Storen pääsivu. Sivupalkki vasemmalla sisältää linkit App Storen eri alueisiin, kuten Arcade ja Luovuus. Valittuna on Kategoriat. Oikealla on kategoria Safari-laajennukset.

Safarin laajentaminen laajennuksilla

Lisää ominaisuuksia ja personointia selaamiseen hankkimalla Safari-laajennuksia Mac App Storesta.

Laajennusten hankkiminen Safarin muokkaamiseksi

Teksti on korostettuna artikkelissa, ja artikkelin vieressä on pikamuistiinpano, jossa on korostettu teksti ja linkki artikkeliin.

Muistiinpanojen tekeminen verkkosivulta

Kirjoita muistiin sivulta saamasi ideat, kopioi tekstiä tai lisää linkki sivulle pikamuistiinpanoon – poistumatta ollenkaan Safarista.

Muistiinpanojen tekeminen verkkosivulta Macin Safarissa

Voit tutustua Safarin käyttöoppaaseen klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa sisällysluetteloa tai kirjoittamalla sanan tai lauseen hakukenttään.

Jos tarvitset lisää apua, vieraile Safarin tukisivustolla.