Safarin aloitussivu, jossa näkyvät suosikkisivustot, lukulista, yksityisyysraportin yhteenveto ja muokkausvalinnat.

Aloitussivun muokkaaminen

Valitse taustakuva ja linkit, jotka haluat nähdä avatessasi uusia ikkunoita ja välilehtiä.

Safarin aloitussivun muokkaaminen

Safari-ikkuna, jossa on sivupalkki ja välilehtiryhmät, pääikkuna ja useita avoimia välilehtiä sekä uuden välilehtiryhmän luomisen valinnat.

Välilehtien järjestäminen

Järjestä välilehdet välilehtiryhmiksi, jotta voit siirtää ne pois välilehtipalkista ja vaihtaa helposti toisiinsa liittyvien verkkosivujen välillä.

Välilehtien ryhmittäminen Safarissa

Mac App Storen pääsivu. Sivupalkki vasemmalla sisältää linkit App Storen eri alueisiin, kuten Arcade ja Luovuus. Valittuna on Kategoriat. Oikealla on kategoria Safari-laajennukset.

Safarin laajentaminen laajennuksilla

Lisää ominaisuuksia ja personointia selaamiseen hankkimalla Safari-laajennuksia Mac App Storesta.

Laajennusten hankkiminen Safarin muokkaamiseksi

Voit tutustua Safarin käyttöoppaaseen klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa sisällysluetteloa tai kirjoittamalla sanan tai lauseen hakukenttään.

Jos tarvitset lisää apua, vieraile Safarin tukisivustolla.