Safarin vianmääritys

Jos verkon selaamisessa on ongelmia, kokeile alla lueteltuja ehdotuksia.

Verkkosivut eivät avaudu

• Tarkista internet-yhteys.

• Kokeile toista internetiä käyttävää ohjelmaa, kuten Mailia.

• Varmista, että kaikki kaapelit ovat liitettyinä ja että kaikki käyttämäsi verkkolaitteet (kuten reititin) ovat päällä.

Ongelmia verkkosivujen avaamisessa

Jos tietokoneella on internet-yhteys, mutta ongelmia esiintyy edelleen, odota hetki ja yritä avata verkkosivu uudelleen.

Jos haluat lisätietoja, katso:

Jos verkkosivusto ei avaudu Safarissa

Jos Safarin ikkuna ei avaudu

Jos käyttäjä ei voi avata salattua verkkosivua

Verkkosivut ovat vääristyneet tai niiden lukeminen on hankalaa

Jos verkkosivut ovat vääristyneet, eivät näy kokonaan tai teksti on liian pientä, on Safari-asetuksia mahdollisesti muutettava. Jos haluat lisätietoja, katso:

Jos verkkosivun teksti sisältää outoja tai epätavallisia merkkejä

Jos jotkin verkkosivulla olevat ominaisuudet eivät toimi

Jos Safari ei näytä verkkosivuilla olevia kuvia

Verkkosivujen lähentäminen

Haut eivät ole tehokkaita

Jos et löydä haluamiasi tietoja verkkohauilla, voit parantaa hakutuloksia oikeilla hakusanoilla.

Automaattinen täyttö ei toimi

Safarin Automaattinen täyttö -ominaisuus muistaa tietoja, joita on syötetty verkkosivujen lomakkeisiin. Jos automaattinen täyttö ei toimi, sinun on ehkä muutettava Safari-asetusten Automaattinen täyttö -valintoja.

Ongelmat tiedostojen lataamisessa

• Näet ladattavien kohteiden tilan klikkaamalla Näytä lataukset -painiketta .

• Jos lataus on keskeytetty, klikkaa Jatka-painiketta luettelossa olevan tiedoston vieressä.

• Voit näyttää ladatun tiedoston Finderissa klikkaamalla suurennuslasia , joka näkyy tiedoston nimen oikealla puolella latausluettelossa.

Jos etsit ratkaisuja muihin tiedostojen latausta koskeviin ongelmiin, katso Jos Safari ei voi ladata kohdetta verkosta.

Liitännäisiin liittyvät ongelmat

Jos verkkosivu ei voi näyttää liitännäissisältöä, kuten videota, saatat nähdä sen sijasta paikanvaraajan, jossa on painike ja kuvaus liitännäisen ongelmasta. Liitännäinen saattaa esimerkiksi olla vanhentunut, se voi puuttua kokonaan tai se voi olla estetty.

Kokeile ongelman ratkaisemista klikkaamalla paikanvaraajan painiketta.

Jos haluat lisätietoja, katso: Jos liitännäinen puuttuu ja Jos liitännäinen pyydetään sallimaan tai päivittämään.