Verkkovideoiden toistaminen

Kun löydät verkosta videon, toista se vain klikkaamalla toistoa . Kuva kuvassa -toiminnolla voit toistaa videoita siirrettävässä ikkunassa, joka ”kelluu” kaiken muun päällä, joten näet sen riippumatta siitä, mitä olet tekemässä. Voit vetää ikkunan mihin tahansa näytön kulmaan, ja se pysyy siinä, vaikka vaihtaisit työpöydän tiloja. Voit muuttaa ikkunan kokoa, jotta näet enemmän tai vähemmän siitä, mitä sen alle jää.

AirPlayn ja Apple TV:n avulla voit toistaa verkon videoita millä tahansa HDTV:llä ilman, että muut työpöydän kohteet näkyvät.

Avaa Safari

Verkkovideon toistaminen kuva kuvassa -toiminnolla

1. Selaa verkkovideoon, jonka haluat toistaa.

2. Klikkaa lähetyskuvaketta.

Yhteensopivissa verkkovideoissa on kuva kuvassa -kuvake .

3. Klikkaa kuva kuvassa -kuvaketta .

Kuva kuvassa kellumassa toisen sivuston päällä.

Verkkovideoiden toistaminen HDTV:ssä

1. Selaa verkkovideoon, jonka haluat toistaa.

Yhteensopivissa verkkovideoissa on AirPlay-kuvake .

2. Klikkaa AirPlay-kuvaketta ja valitse Apple TV.

Jos haluat lisätietoja AirPlaysta, katso Työpöydän näyttäminen HDTV:ssä AirPlayn avulla.