Safari-ikkuna, jossa näkyy Wanderlust Creamery.

Alkuun pääseminen Macin Safarin kanssa

Opi perusteet, jotta pääset nopeasti alkuun. Tee hakuja verkosta, siirry verkkosivustolle, aseta kotisivu ja merkitse kirjanmerkillä verkkosivustoja, joilla haluat käydä uudelleen.

Alkuun pääseminen Safarin kanssa

Safari-ikkuna, jossa näkyy Confluence-verkkosivusto verkkoappina ja Confluence-valikkorivi ja Confluence-kuvake Dockissa.

Verkkosivun muuttaminen apiksi

Saat appia muistuttavan käyttökokemuksen mistä tahansa verkkosivusta. Saat ilmoituksia ja voit avata verkkoapin suoraan Dockista.

Verkkosivun muuttaminen apiksi Safarissa

Kolme Safarin profiili-ikkunaa: yksi henkilökohtaiseen, yksi koulu- ja yksi työkäyttöön.

Erillisten selausprofiilien käyttöönotto

Voit pitää elämän eri osa-alueet erillään luomalla selausprofiilin eri tilanteisiin.

Profiilin luominen Safarissa

Ikkuna, jossa pyydetään Touch ID:tä tai salasanaa yksityisen selauksen ikkunoiden avaamiseen.

Yksityisen selauksen ikkunoiden lukitseminen

Pidä selauksesi yksityisenä, kun et ole Macin luona.

Yksityisen selauksen ikkunoiden lukitseminen Safarissa

Päällekkäiset ikkunat.

Ponnahdusikkunoiden salliminen

Valitse, mitkä verkkosivustot voivat näyttää ponnahdusikkunoita.

Ponnahdusikkunoiden salliminen

Roskakorikuvake.

Käytätkö evästeitä?

Poista verkkosivustojen Maciin tallentamat evästeet tai salli ne.

Evästeiden poistaminen tai käyttöönotto

Yksityisen selauksen ikkunan ja tavallisen ikkunan älykäs hakukenttä.

Yksityinen selaus

Pidä selaushistoriasi omana tietonasi.

Yksityisen selauksen käyttäminen

Voit tutustua Safarin käyttöoppaaseen klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa sisällysluetteloa tai kirjoittamalla sanan tai lauseen hakukenttään.

Jos tarvitset lisää apua, vieraile Safarin tukisivustolla.