Esikatselun allekirjoitustyökalu.

Täytä ja allekirjoita lomakkeita – tulostinta ei tarvita

Voit käyttää Esikatselua PDF-lomakkeiden täyttämiseen ja jopa lisätä allekirjoituksen.

PDF-lomakkeiden täyttäminen

Salasanasuojattu PDF.

Suojaa luottamukselliset dokumenttisi

Jos PDF:ssä on luottamuksellista tietoa, voit suojata PDF:n lisäämällä siihen salasanan.

PDF:n suojaaminen salasanalla

Sivun miniatyyri yhdestä PDF:stä toisen PDF:n sivupalkkiin.

PDF-dokumenttien yhdistäminen

Voit helposti yhdistää PDF-dokumentteja ja siirtää sivuja yhdestä PDF:stä toiseen.

PDF-tiedostojen yhdistäminen

Esikatselun vientivalinnat.

Kuvatiedostojen muuntaminen eri tiedostotyypeiksi

Esikatselu tukee laajaa valikoimaa kuvien tiedostotyyppejä, kuten JPEG, PNG, PSD ja TIFF. Jos saat kuvan, jota et voi avata kuvanmuokkausapissa, voit ehkä muuntaa sen tiedostotyyppiin, jota voit käyttää.

Grafiikkatiedostomuotojen muuntaminen

Voit tutustua Esikatselun käyttöoppaaseen klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa sisällysluetteloa tai kirjoittamalla sanan tai lauseen hakukenttään.