Esikatselu-ohje

Tervetuloa Esikatseluun

Katsele PDF:iä ja tee niihin merkintöjä, täytä ja allekirjoita lomakkeita ja muokkaa kuvia. Kun olet valmis, jaa tiedostosi, vie salasanasuojattu PDF tai vie kuvat eri tiedostotyypeissä.

PDF Esikatselussa.
Esikatselun allekirjoitustyökalu.

Lomakkeiden täyttäminen ja allekirjoittaminen suoraan Macissa

PDF-lomakkeita ei tarvitse tulostaa. Avaa dokumentti Esikatselussa, klikkaa Näytä merkintätyökalupalkki ‑painiketta ja täytä lomake merkintätyökalujen avulla. Luo ja lisää oma allekirjoituksesi sähköisesti klikkaamalla allekirjoituspainiketta .

Salasanasuojattu PDF.

Suojaa luottamukselliset dokumenttisi

Jos PDF:ssä on luottamuksellista tietoa, voit suojata PDF:n lisäämällä siihen salasanan. Valitse Arkisto > Vie, valitse Salaa ja kirjoita salasana.

Sivun miniatyyri yhdestä PDF:stä toisen PDF:n sivupalkkiin.

PDF-dokumenttien yhdistäminen

Paljon PDF-tiedostoja? Voit yhdistää PDF:t helposti, jotta voit seurata vain yhtä dokumenttia. Avaa PDF Esikatselussa ja vedä toinen PDF-tiedosto Finderista Esikatselu-ikkunan sivupalkkiin. Tarvitsetko vain muutaman sivun? Vedä sivujen miniatyyreja yhdestä PDF:stä toisen PDF:n sivupalkkiin.

Esikatselun vientivalinnat.

Kuvatiedostojen muuntaminen eri tiedostotyypeiksi

Esikatselu tukee laajaa valikoimaa kuvien tiedostotyyppejä, kuten JPEG, PNG, PSD ja TIFF. Jos saat kuvan, jota et voi avata kuvanmuokkausohjelmassa tai jos sinun on muunnettava kuvan tiedostotyyppiä, valitse Arkisto > Vie, klikkaa Muoto-ponnahdusvalikkoa ja valitse tiedostotyyppi.