Apple ID

Apple ID on tili, jota käytät Applen palveluissa, kuten App Store, Apple Music, iCloud, FaceTime ja iTunes Store.

• Apple ID muodostuu sähköpostiosoitteesta ja salasanasta. Joillakin alueilla voidaan käyttää puhelinnumeroa sähköpostiosoitteen sijaan. Katso Applen tukiartikkeli Matkapuhelinnumeron käyttäminen Apple ID:nä.

• Voit kirjautua sisään samalla Apple ID:llä mihin tahansa Applen palveluun millä tahansa laitteella. Kun teet ostoksia tai lataat kohteita yhdellä laitteella, samat kohteet ovat saatavilla muilla laitteillasi. Ostoksesi yhdistetään Apple ID:hesi, eikä niitä voida siirtää toiseen Apple ID:hen.

• Suosittelemme luomaan oman Apple ID:n, jota et jaa. Jos kuulut perheryhmään, voit jakaa ostoksia perheenjäsenille Perhejaolla jakamatta Apple ID:tä.

Jos haluat lisätietoja Apple ID:stä, tutustu Apple ID:n tukisivustoon. Voit luoda Apple ID:n menemällä Apple ID ‑tilisivustolle.