Kuvassa on teemavalitsin, jossa näkyy monta valittavissa olevaa mallilaskentataulukkoa.

Aloita työpohjasta

Kaikki dokumentit alkavat työpohjasta: se on malli, jonka avulla pääset helposti alkuun. Korvaa työpohjan kaaviot ja tiedot omalla sisällölläsi sekä lisää uusia taulukoita, kaavoja ja paljon muuta.

Laskentataulukon luominen

Taulukko, jossa on otsikot ja tietoja.

Tietojen lisääminen taulukkoon

Anna omat tietosi tai tuo tietoja toisesta tiedostosta. Voit myös käyttää monia valmiita kaavoja (esimerkiksi summa ja keskiarvo), joita voit lisätä mihin tahansa soluun. Lisää tarvittaessa rivejä ja sarakkeita, jotta kaikki tietosi mahtuvat.

Tekstin ja lukujen kirjoittaminen

Ympyräkaavio, jonka kunkin osion prosentit ovat valittuina. Muoto-sivupalkin Kaavio-ruutu on auki: siitä näkyvät toiminnot tyylin, tekstin fontin ja muiden muokkaamiseksi.

Kaavion luominen

Voit näyttää tiedot 2D-kaaviossa tai interaktiivisessa kaaviossa. Kun teet muutoksia taulukon dataan, kaavio päivittyy automaattisesti.

Kaavion lisääminen

Laskentataulukon vasemmasta yläkulmasta näkyy viisi välilehteä. Valittuna on Chore Rotation -taulukko, joka sisältää tietoja askareista.

Tietojen järjestäminen taulukkovälilehtien avulla

Järjestä tiedot (esimerkiksi kulut, tulot ja niin edelleen) laskentataulukkosi eri välilehtiin. Siirry sitten haluamaasi välilehteen klikkaamalla välilehteä laskentataulukon yläreunassa.

Välilehtien lisääminen

Yhteistyö-valikossa näytetään laskentataulukkoa yhdessä työstävien käyttäjien nimet. Jakotoiminnot ovat nimien alapuolella.

Reaaliaikainen yhteistyö

Voit kutsua muita työstämään laskentataulukkoa yhdessä kanssasi. Kaikki kutsumasi käyttäjät näkevät muutokset heti, kun niitä tehdään, mutta sinä hallitset sitä, ketkä voivat muokata tai vain tarkastella laskentataulukkoa.

Yhteistyön esittely

Jos haluat selata Numbers iCloudille -apin käyttöopasta, klikkaa sivun yläreunasta Sisällysluettelo tai kirjoita haluamasi hakusanat hakukenttään.