Viestit-apin ikkuna, jonka vasemmalle puolelle on kiinnitetty useita keskusteluja.

Sinulle tärkeimpien ihmisten pitäminen näkyvillä

Kiinnitä lähimpien ystäviesi ja perheenjäsentesi keskustelut ikkunassa, jotta löydät viestittelyä varten nopeasti ne ihmiset, joihin olet useimmin yhteydessä.

Keskustelun kiinnittäminen

Viestit-ikkuna, jossa on luetteloituna useita keskusteluja vasemmalla olevassa sivupalkissa, ja oikealla näkyy keskustelu. Keskustelussa on viestin konfettitehosteita, valokuva ja Tapback viimeisessä viestissä.

Ilmaise itseäsi

Tuo persoonaasi esiin lisäämällä lähettämiisi viesteihin esimerkiksi Tapbackeja, kuvia ja viestitehosteita.

Viestien käyttäminen ilmaisuvoimaisemmin

Lisätietonäkymä, jossa näkyvät puhelu-, video- ja näytönjakopainikkeet ystävän nimen alapuolella.

Vaihda kirjoitus puhumiseen

Kun haluat nähdä ystäväsi kasvokkain tai jakaa näyttösi jonkun kanssa, voit tehdä sen viestikeskustelun Lisätietoja-näkymässä.

FaceTime-videopuhelujen soittaminen Viesteistä

Viestit-ikkuna, jossa on luetteloituna useita keskusteluja vasemmalla olevassa sivupalkissa, ja oikealla näkyy keskustelu. Viestikuplat ovat vihreitä, mikä tarkoittaa, että ne lähetettiin tekstiviesteinä.

Tekstiviestittele kaikille ystävillesi

Jos sinulla on iPhone, voit lähettää tekstiviestejä kenelle tahansa ja mille tahansa laitteelle suoraan Macin Viesteistä. Kun he vastaavat tekstiviestiisi, sinun ei tarvitse kaivaa iPhonea esiin, vaan voit vastata suoraan Macista.

iPhonen tekstiviestien käyttöönottaminen Macilla

Voit tutustua Viestien käyttöoppaaseen klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa sisällysluetteloa tai kirjoittamalla sanan tai lauseen hakukenttään.

Jos tarvitset lisää apua, vieraile Viestien tukisivustolla.