iPhonen tekstiviestien käyttöönottaminen Macilla

Voit asettaa iPhonen vastaanottamaan ja lähettämään teksti- ja multimediaviestejä Macilta. Kun olet ottanut iPhonen käyttöön, kun vastaanotat tekstiviestin iPhonella, se tulee näkyviin myös Macissa. Lisäksi, kun lähetät viestin ystävälle, jolla ei ole iPhonea, viestisi lähetetään tekstiviestinä.

Avaa Viestit

Tärkeää: Jos haluat lähettää ja vastaanottaa teksti- ja multimediaviestejä Macilla, iPhonessa on oltava iOS 8.1 tai uudempi ja iPhonen ja Macin on oltava kirjautuneena sisään iMessageen samalla Apple ID:llä. Jos haluat lisätietoja, katso Applen tukiartikkeli Macin, iPhonen, iPadin, iPod touchin ja Apple Watchin yhdistäminen jatkuvuustoimintojen avulla.

1. Valitse iPhonessa Asetukset > Viestit.

2. Napauta Tekstiviestien välitys.

Vinkki: Jos valinta ”Tekstiviestien välitys” ei ole näkyvissä, varmista, että olet kirjautunut iMessageen samalla Apple ID:llä iPhonessa ja Macissa.

3. Ota Mac käyttöön laiteluettelossa.

4. Avaa Macilla Viestit-ohjelma.

Näkyviin tulee kuusinumeroinen aktivointikoodi.

5. Syötä tämä koodi iPhoneen ja napauta sitten Salli.