Viestit-ikkuna, jossa on useita keskusteluja vasemmalla olevan sivupalkin luettelossa ja aktiivinen keskustelu oikealla. Keskustelussa on viestin konfettitehosteita, valokuva ja Tapback viimeisessä viestissä.

Lähetä viestejä ilman määrärajoituksia

Jos kavereillasi on iPhone, iPad, iPod touch tai Mac, voit lähettää heille rajoittamattoman määrän viestejä iMessagella. Voit lisätä mukaan muun muassa kuvia (jopa Live Photo ‑kuvia), Tapbackeja ja viestitehosteita.

Tekstiviestien lähettäminen

Viestit-ikkuna, jossa on useita keskusteluja vasemmalla olevan sivupalkin luettelossa ja oikealla näkyy keskustelun teksti. Viestikuplat ovat vihreitä, mikä tarkoittaa, että ne lähetettiin tekstiviesteinä.

Lähetä tekstiviestejä kenelle tahansa ja mihin tahansa laitteeseen

Jos sinulla on iPhone, voit lähettää tekstiviestejä kenelle tahansa ja mille tahansa laitteelle suoraan Macin Viesteistä. Kun he vastaavat tekstiviestiisi, sinun ei tarvitse kaivaa iPhonea esiin, vaan voit vastata suoraan Macista.

iPhonen tekstiviestien käyttöönottaminen Macilla

Lisätietonäkymä, jossa näkyvät puhelu-, video- ja näytönjakopainikkeet ystävän nimen alapuolella.

Vaihda teksti puhumiseen

Kun haluat nähdä ystäväsi kasvokkain tai jakaa näyttösi, voit tehdä sen suoraan viestikeskustelussa.

FaceTime-videopuhelujen soittaminen Viesteistä

Macin työpöytä, jossa näkyy kaksi avointa ikkunaa: Viestit-ikkuna, jossa viisi kuvaa on jaettu pinona keskustelussa, ja Kuvat-ikkuna, jossa sama kuva (ja muita) on kirjaston Jaettu kanssasi ‑osiossa.

Löydä kanssasi jaettua sisältöä

Löydät helposti kanssasi Viesteissä jaetut linkit, kuvat ja muun sisällön vastaavan apin (esimerkiksi Kuvat tai Podcastit) uudessa Jaettu kanssasi ‑osiossa. Voit kiinnittää jaetun sisällön nostaaksesi sen ylös ja löytääksesi sen helpommin keskustelun Lisätietoja-näkymässä, Viestien hakutoiminnossa ja Jaettu kanssasi ‑osiossa.

Jaetun sisällön seuraaminen

Voit tutustua Viestien käyttöoppaaseen klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa sisällysluetteloa tai kirjoittamalla sanan tai lauseen hakukenttään.

Jos tarvitset lisää apua, vieraile Viestien tukisivustolla.