MacBook Air sivulta ja mukana tulevat lisävarusteet.

Tutustu Maciisi joka puolelta

Katso pikainen esittely MacBook Airin porteista, liittimistä, lisävarusteista ja muista ominaisuuksista.

MacBook Airin esittelykierros

MacBook Air ylhäältä.

Aloitetaanko?

Käynnistä MacBook Air nostamalla sen kansi, liittämällä se virtalähteeseen tai painamalla jotakin näppäintä. Noudata Käyttöönottoapurin kehotteita, niin laite on pian käyttövalmis.

Macin käyttöönotto

iCloud-sisältöä käytössä eri laitteilla.

Asiat synkronoituina

Käytä dokumenttejasi, kuviasi, yhteystietojasi ja muita tietoja laitteiden välillä iCloudin avulla. Käyttämällä MacBook Airia yhdessä iOS- ja iPadOS-laitteiden kanssa voit myös soittaa ja vastaanottaa puheluita, kopioida ja sijoittaa laitteiden välillä ja luoda Instant Hotspotin.

MacBook Airin käyttäminen iCloudin ja Jatkuvuuden kanssa

MacBook Airin mukana tulevien appien kuvakkeita.

Luovuutta ilmassa

MacBook Airin mukana tulee appeja kaikkeen haluamaasi. Muokkaa ja jaa kuviasi. Nauti musiikista, kirjoista, elokuvista ja muista asioista. Luo esityksiä. Löydä uusia appeja App Storesta.

Tietoja Macin mukana tulevista apeista

Media-appien näyttöjä limittäin, Podcastit, Musiikki ja Applen TV-appi, joista Applen TV-appi on etummaisena, ja siinä näkyy LEGO Elokuva  2.

Uusien ominaisuuksien löytäminen

Tutustu macOS:n uusiin ominaisuuksiin, mukana tuleviin appeihin ja MacBook Airiin.

Tietoja macOS:n uusista ominaisuuksista

Voit selata MacBook Airin perusteet -opasta klikkaamalla sivun yläreunassa Sisällysluettelo.

Jos tarvitset lisää apua, vieraile MacBook Airin tukisivustolla.

Kaikki ominaisuudet ja sisältö eivät ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. LEGO Elokuva 2 © 2019 Warner Bros. Entertainment Inc. LEGO, LEGO-logo, minihahmot sekä palikan rakenne ovat The LEGO Groupin tuotemerkkejä. © 2019 The LEGO Group. Kaikki oikeudet pidätetään.