MacBook Air sivulta ja mukana tulevat lisävarusteet.

Tutustu Maciisi joka puolelta

Katso pikainen esittely MacBook Airin porteista, liittimistä, lisävarusteista ja muista ominaisuuksista.

Esittelykierros: MacBook Air

Avattu MacBook Air, jonka näytöllä on teksti ”hei” ja painike, jossa lukee ”Aloita”.

Aloitetaanko?

Käynnistä MacBook Air nostamalla sen kansi ja painamalla jotakin näppäintä. Noudata Käyttöönottoapurin kehotteita, niin laite on pian käyttövalmis.

MacBook Airin käyttöönotto

FaceTime-, Pikakomennot- ja Viestit-appien päällekkäiset näytöt.

Uusien ominaisuuksien löytäminen

Tutustu macOS Sonoman ja mukana tulevien appien uusiin ominaisuuksiin.

macOS Sonoman uudet ominaisuudet

MacBook Air ylhäältä.

Jos olet uusi Macin käyttäjä

Tutustu asioihin, jotka uusi MacBook Airisi ja macOS Sonoma yhdessä tekevät mahdollisiksi. Erityisesti jos olet vaihtamassa Windows PC:stä, nämä vinkit voivat auttaa sinut tehokkaaseen alkuun.

Oletko uusi Mac-käyttäjä?

MacBook Airin mukana tulevien appien kuvakkeita.

Tee enemmän

MacBook Airin mukana tulee appeja lähes kaikkeen haluamaasi. Voit muokata ja jakaa kuvia ja videoita; luoda esityksiä ja nauttia esimerkiksi musiikista; kirjoista ja elokuvista. Tutustu uusiin appeihin App Storessa, mukaan lukien iPhone- ja iPad-apit, jotka toimivat nyt Macissasi, jossa on Applen siru.

Lisätietoja MacBook Airin mukana tulevista apeista

Tämä MacBook Airin perusteet ‑opas MacBook Air ‑mallien tämänhetkisille tuotantoversioille. Voit etsiä oppaasta tietoa klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa sisällysluetteloa tai kirjoittamalla sanan tai useamman hakukenttään.

Jos tarvitset lisää apua, vieraile MacBook Airin tukisivustolla.

Kaikki ominaisuudet ja sisältö eivät ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.