Apple ID

Apple ID on tili, jota käytetään kaikissa Applen palveluissa, kuten App Store, Applen TV-appi, Applen Book Store, iCloud ja Viestit.

Apple ID koostuu sähköpostiosoitteesta ja salasanasta. Kirjaudu samalla Apple ID:llä kaikkiin Applen palveluihin kaikilla laitteilla (tietokone, iOS-laite, iPadOS-laite tai Apple Watch). Katso Applen tukiartikkeli Kirjautuminen sisään Apple ID:llä.

Apple ID:itä ei kannata jakaa, vaan jokaisella kannattaa olla oma. Jos haluat lisätietoja Apple ID:stä, katso Apple ID -tukisivu. Voit luoda sellaisen Apple ID -tilin verkkosivustolla.

Huomaa: Joillakin alueilla voit käyttää puhelinnumeroasi Apple ID:nä sähköpostiosoitteen sijaan. Katso Applen tukiartikkeli Matkapuhelinnumeron käyttäminen Apple ID:nä.