Mac mini näytön vieressä.

Tutustu Maciisi joka puolelta

Pikainen esittelykierros Mac minin ominaisuuksiin.

Mac minin esittelykierros

Mac mini takaa ja sen eri portit.

Haluatko aloittaa?

Kun olet liittänyt näytön, näppäimistön, hiiren tai ohjauslevyn, paina Mac minin takaosassa olevaa virtapainiketta. Noudata Käyttöönottoapurin kehotteita, niin laite on pian käyttövalmis.

Macin käyttöönotto

Mac mini muiden, samaa iCloud-sisältöä käyttävien, laitteiden vieressä.

Asiat synkronoituina

Käytä dokumenttejasi, kuviasi, yhteystietojasi ja muita tietoja laitteiden välillä iCloudin avulla. Käyttämällä Mac miniä yhdessä iOS- ja iPadOS-laitteiden kanssa voit myös soittaa ja vastaanottaa puheluita, kopioida ja sijoittaa laitteiden välillä ja luoda Instant Hotspotin.

Mac minin käyttäminen iCloudin ja Jatkuvuuden kanssa

Mac minin mukana tulevien appien kuvakkeita.

Luovuutta ilmassa

Mac minin mukana tulee appeja kaikkeen haluamaasi. Muokkaa ja jaa kuviasi. Nauti musiikista, kirjoista, elokuvista ja muista asioista. Luo esityksiä. Löydä uusia appeja App Storesta.

Tietoja Macin mukana tulevista apeista