Mac mini näytön vieressä.

Tutustu Maciisi joka puolelta

Katso pikainen esittely Mac minin porteista, liittimistä, lisävarusteista ja muista ominaisuuksista.

Mac minin esittelykierros

Mac mini takaa ja sen eri portit.

Haluatko aloittaa?

Kun olet liittänyt näytön, näppäimistön, hiiren tai ohjauslevyn, paina Mac minin takaosassa olevaa virtapainiketta. Noudata Käyttöönottoapurin kehotteita, niin laite on pian käyttövalmis.

Mac minin käyttöönotto

Mac mini muiden, samaa iCloud-sisältöä käyttävien, laitteiden vieressä.

Asiat synkronoituina

Käytä dokumenttejasi, kuviasi, yhteystietojasi ja muita tietoja laitteiden välillä iCloudin avulla. Käyttämällä Mac miniä yhdessä iOS- ja iPadOS-laitteiden kanssa voit myös soittaa ja vastaanottaa puheluita, kopioida ja sijoittaa laitteiden välillä ja luoda Instant Hotspotin.

iCloudin käyttäminen Mac minin kanssa

Kartat-, Safari- ja Viestit-appien päällekkäiset näytöt.

Uusien ominaisuuksien löytäminen

Tutustu macOS Sonoman ja mukana tulevien appien uusiin ominaisuuksiin.

macOS Sonoman uudet ominaisuudet

Mac minin mukana tulevien appien kuvakkeita.

Tee enemmän

Mac minin mukana tulee appeja lähes kaikkeen haluamaasi. Voit muokata ja jakaa kuvia ja videoita, luoda esityksiä ja nauttia esimerkiksi musiikista, kirjoista ja elokuvista. Tutustu uusiin appeihin App Storessa, mukaan lukien iPhone- ja iPad-apit, jotka toimivat nyt Macissasi, jossa on Applen siru.

Tietoja Macin mukana tulevista apeista

Voit tutustua Mac minin perusteet -oppaaseen klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa sisällysluetteloa tai kirjoittamalla sanan tai lauseen hakukenttään.

Jos tarvitset lisää apua, vieraile Mac minin tukisivustolla.

Kaikki ominaisuudet ja sisältö eivät ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Apple TV+ edellyttää tilausta.