Perheesi laitteiden paikantaminen

Kun liityt perheeseen, voit auttaa perheenjäseniä löytämään Macin, iOS-laitteen, Apple Watchin (watchOS 3 tai uudempi) ja AirPodsit iCloud.comin Etsi iPhoneni -ominaisuudella verkkoselaimessa. Jos haluat lisätietoja, katso: Etsi Macini -toiminnon käyttäminen.

Paikanna perheesi laitteet:

• Mac-tietokoneissa on oltava Etsi Macini -ominaisuus valittuna iCloud-asetuksissa.

• iOS-laitteissa on oltava Etsi [laitteeni] päällä (Asetukset > iCloud).

• Apple Watchissa on oltava watchOS 3 tai uudempi.

• Näet oletuksena perheenjäsenten laitteiden sijainnit. Jos joku on lopettanut jakamisen, hänen on laitettava jakaminen takaisin päälle, jotta löydät laitteen. Jos haluat lisätietoja, katso: Kun haluat lopettaa sijainnin jakamisen perheenjäsenille.

Ennen kuin voit auttaa löytämään perheesi laitteet, sinun on liityttävä perheeseen.