Ohjelmien ja päivitysten löytäminen verkosta

Voit ladata ohjelmia ja turvallisuus- ja järjestelmäpäivityksiä App Storesta tai Applen verkkosivustolta.

• Käy Mac App Storessa.

Voit valita tuhansista Mac-ohjelmista ja helposti ostaa ja ladata haluamasi. Kun ne on asennettu, ne näkyvät Launchpadissa. Ohjelma- ja macOS-päivityksiä löytyy myös App Storesta.

Avaa App Store

• Käy Applen lataussivulla.

Saat päivityksiä macOS-ohjelmiin ja voit ladata Apple-ohjelmia, demoja ja Safari-laajennuksia.

• Käy Apple-tuen lataussivulla.

Saat macOS-järjestelmäpäivityksiä mukaan lukien tärkeitä turvallisuus- ja laiteohjelmistopäivityksiä. (Voit hankkia nämä samat päivitykset myös Mac App Storesta.)

Muiden laitteiden päivityksiä on saatavilla Apple Support Downloads -verkkosivustolla.