Time Machine -varmuuskopioinnin aloittaminen, keskeyttäminen ja jatkaminen

Voit tehdä varmuuskopion Time Machinella milloin vain, vaikka automaattinen varmuuskopiointi ei olisi valittuna Time Machinen asetuksissa.

• Varmuuskopioinnin aloittaminen: Klikkaa valikkorivin Time Machine -kuvaketta  ja valitse Varmuuskopioi nyt.

• Varmuuskopioinnin keskeyttäminen: Klikkaa valikkorivin Time Machine -kuvaketta  ja valitse Ohita tämä varmuuskopio.

• Varmuuskopioinnin jatkaminen: Klikkaa valikkorivin Time Machine -kuvaketta  ja valitse Varmuuskopioi nyt.

Jos Time Machine -valikkoa ei ole valikkorivillä, valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset, klikkaa Time Machine ja valitse ”Näytä Time Machine valikkorivillä”.

Avaa Time Machine -asetukset