Kohteiden avaaminen automaattisesti sisäänkirjauduttaessa

Voit asettaa ohjelmia, dokumentteja, kansioita tai palvelinyhteyksiä avautumaan automaattisesti aina, kun kirjaudut sisään Macille.

Automaattisten kohteiden lisääminen tai poistaminen

1. Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Käyttäjät ja ryhmät.

Avaa Käyttäjät ja ryhmät -asetukset

2. Valitse käyttäjätili ja klikkaa ikkunan yläreunassa Kirjautumiskohteet.

3. Toimi jollain seuraavista tavoista:

• Kirjautumiskohteen lisääminen: Klikkaa kohdeluettelon alla olevaa lisäyspainiketta , valitse dokumentti, kansio, ohjelma, palvelin tai muu kohde ja klikkaa Lisää.

• Kirjautumiskohteen poistaminen: Valitse kohde, jota haluat estää aukeamasta automaattisesti, ja klikkaa luettelon alla olevaa poistopainiketta .

• Kirjautumiskohteen kätkeminen: Jos haluat, että kohteen ikkunat eivät näy sisäänkirjautumisen jälkeen, valitse kohteen vieressä Kätke-valintaneliö.

Huomaa: Kätke ei vaikuta palvelimiin, jotka näkyvät aina Finderissa kirjautumisen jälkeen.

Jos haluat väliaikaisesti estää kohteita avautumasta automaattisesti kirjautuessasi sisään

• Kun sisäänkirjautumisikkuna on näkyvissä, paina vaihtonäppäintä, kun klikkaat Kirjaudu sisään -painiketta, ja vapauta vaihtonäppäin, kun Dock tulee näkyviin.

• Jos et näe sisäänkirjautumisikkunaa, käynnistä Mac uudelleen, pidä vaihtonäppäintä painettuna kun näet edistymispalkin käynnistysikkunassa. Kun työpöytä tulee näkyviin, vapauta Vaihto-näppäin.