Jos tietokoneiden näyttöjen jakaminen ei onnistu

Jos sinulla on ongelmia näytön jakamisessa toisen Macin kanssa tai toisen Macin näytön katselemisessa Macillasi, on useita asioita, jotka voit tarkistaa.

• Varmista, että näytönjako tai etähallinta on päällä ja että olet määrittänyt jako-oikeudet Macilla, jonka näytön haluat jakaa. Katso Näytönjaon käyttöönottaminen ja käyttäminen.

• Jos yrität jakaa toisen Macin näytön, avaa kyseisen Macin Jakoasetukset (valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Jako) ja varmista, että olet mukana niiden käyttäjien luettelossa, joille on annettu lupa jakaa sen näyttö.

Avaa Jako-asetukset minulle

• Varmista, että kumpikaan Mac ei ole nukkumassa. Säädä tarvittaessa nukkumisasetuksia Energiansäästäjä-asetuksissa (valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Energiansäästäjä).

Avaa Energiansäästäjä-asetukset

• Jos käytät Takaisin omaan Maciin -toimintoa näyttöjen jakamiseen, varmista, että se on sallittu molemmissa tietokoneissa. Katso Näytön jakaminen Takaisin omaan Maciin -toiminnolla.

• Varmista, että molemmat tietokoneet ovat yhteydessä samaan verkkoon tai, jos käytät Takaisin omaan Maciin -toimintoa, että molemmat ovat yhteydessä internetiin.

Tarkista yhteys avaamalla Verkko-asetukset (valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Verkko). Verkkoyhteyden tyypin vieressä olevan osoittimen tulisi olla vihreä.

Avaa Verkko-asetukset minulle